Fii Unic alături de noi! (Campanie Unic Production)

Unic Production începe o campanie prin care ia sub aripa label-ului artiști ce-și doresc să cunoască cheia succesului. Campania se va desfășura printr-un concurs organizat pe site-urile partenere media HipHopNews.ro, UZR.ro și BlackSheepSound.ro.

Ce înseamnă Unic Production? Începând din 2001 când a luat naștere, Unic Production / Unic Studio a pus umărul în promovarea unor artiști deja consacrați, acestea fiind spuse ne-au trecut pragul R.A.C.L.A., Sișu Tudor, raku, Puya, RAN-S, FreakaDaDisk, Skizzo Skillz, El Nino, Underman, Sonny Flame, F. Charm, Bean, Matteo, Kazi Ploae, Criss Blaziny, Giovanni (IL-Egal), Pach Man, Cedry2k, K-Gula, CenzuraH, Deliric 1, Ad Litteram, Veritasaga, Vlad Dobrescu, Dagga, Dragonu, Brugner, Carbon, Aforic, DOC, Subsemnatu, Connect-R, Camuflaj și mulți alții. Putem spune că Unic Production este printre cele mai active label-uri din România, fiind în spatele mai multor proiecte de renume cum ar fi Hader Records (2001 – 2003), unde a stat în spatele a tot ceea ce însemnat acesta, FooTrecords și One Touch Records, label-uri care au dat nume importante în hip hop-ul din România. Unic Production n-a însemnat doar un label, de aici s-a născut și Unic Studio, un important loc din București unde s-au filmat emisiuni precum Urban Groove, sezonul al doilea și încă se filmează în prezent cel de-al patrulea sezon, plus alte emisiuni. Pe lângă toate cele menționate, Unic Production stă în spatele concursului național Ultimatum pentru Artă, fiind primul label independent care împreună cu Supreme Soundz Entertainment au deschis drumul concertelor în țară, 2006 fiind anul în care s-a realizat turneul din 12 orașe, întitulat ”Maraton Național”. Un an mai târziu, un alt turneu este lansat în 35 de orașe, care se numea ”Facem Revoluție”, acesta având ca scop promovarea artiștilor din diferite orașe. În 2013 organizăm Sturion Fest, festival de 2 zile organizat împreună cu Supreme Soundz Entertainment pe plaja din Sulina.

Ca o structură a activității Unic Production / Unic Studio din punct de vedere cronologic, am putea menționa astfel:

2001: A luat naștere Unic Studio și Unic Production

2002 – 2003: Perioadă în care s-au lansat foarte multe materiale, mai exact piese cu artiști precum Veritasaga, raku, Aforic, Sagace, Ad Litteram, CenzuraH, Vlad Dobrescu, Underman, OSP 3 + 1 (Vali Umbră), Bean, Matteo, Spike, Dagga, Dj Undoo, Brugner, Drops, Intervenții Lirice, Kazi Ploae, Indecent și mulți alții.

2004: Nivelul următor a label-ului, studio nou, artiști noi, apariții în presă.

2005: Începem seria evenimentelor, reușind să strângem publicul iubitor de rap la concertele de duminică (cea mai stabă zi a săptămânii, din punct de vedere a unui patron de club), zi în care se organizează și astăzi evenimentele. Am stat în spatele organizării multor concerte cu artiști interni, dar și externi, duminică de duminică și nu numai până prin 2008 când am scăzut intensitatea.

2006: Realizarea primei emisiuni live la un post de televiziune, fiind vorba despre ”Underground Noize”.

2007: Reprezentăm oficial brand-ul ”Wu Wear” în România.

2008: Unic Production îl aduce pe Guru (Gangstarr) în România!

2009: Ne-am aflat în spatele revistei Blackout Magazine (www.blackoutmagazine.ro)

Și revenind la interesul nostru, menționăm faptul că din punct de vedere al calități voastre ca artiști, label-ul nostru emite pretenții ridicate la nivelul nostru. Unic Production se respectă prin munca la nivel înalt și experiența în domeniu.
Trimite-ne un mail în care vei atașa un link a unei piese realizate de tine, iar dacă ne convingi poți fi următorul artist ce semnează alături de Unic Production. Mail-ul nostru este demo@unicproduction.ro.

PR: Marian Selegian +40.741.17.88.31 / pr@unicproduction.ro
www.unicproduction.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu