Festivalul „La Dâmburi” | Șuie Paparude | Omul cu Șobolani | Chimie & Dj Muh’fucka| Dj Vlad Dobrescu & More @ Parcul UFO (Satu Mare)

Festivalul La Dâmburi

Eveniment: Festivalul de Muzică și Cultură „LA DÂMBURI”

Invitați:
• 28 august – începând cu ora 18:00
‣ Șuie Paparude, Chimie & Dj Muh’fucka, LS Band ( Leno Studio), The HATS
• 29 august – începând cu ora 16:45
‣ Omul cu șobolani, BABY ELVIS, Space Needle, Flare, Poşta Mare

Afterparty: Dj Vlad Dobrescu și Dj Shorty

Locație:
• Festival: Parcul UFO @ Satu Mare
• Afterparty: Club Aqua @ Satu Mare

Pret bilet:
• Festival: Intrarea gratuită
• Afterparty: 15 lei

Mai multe detalii aici

Festivalul „La Dâmburi” se va desfășura în perioada 28-29 august, începând cu ora 16:00, în parcul UFO din Satu Mare. Activitațile din cadrul festivalului sunt pentru a oferi oamenilor o stare plină de voie bună și pentru a stimula gândirea creativă. Pentru a ne crede pe cuvânt, aruncați un ochi printre activitățile plănuite de sătmăreni:

În plus, alături de atelierul “Crafting Traditions #4” vă puteți crea propria traistă urbană gratuit, iar cu ajutorul echipei Iie Urbană, tinerii sătmareni pot ajuta la pictarea celei mai mari ii din lume.

Pentru cei nostalgici de jocurile copilăriei, La Dâmburi vă oferă ocazia de a retrăi acele momente dragi jucând șotron, mâța, rațele și vânătorii, elastic, tenis de picior, baba oarba sau chiar bătăi cu apă, jocuri cu baloane de săpun și un workshop de zmee.

Adresându-se celor care doresc o experiență mai dinamică, în cadrul festivalului, cei de la Bubble Fun oferă posibilitatea de a îmbrăca un balon gonflabil uriaș și de a lua parte la activități precum wrestling, sumo, zorbing sau fotbal într-un mod unic.

De asemenea, va exista și șansa de a obține un memento pe parcursul festivalului cu ajutorul unor artiști care vor crea portrete, caricaturi și bijuterii. Și mai mult, vă invitam să luați parte la expoziția Photo Romania Festival cu scopul de a promova manifestările artistice și culturale în domeniul fotografiei, sau la demonstraţia şi atelierul de space painting, alături de SprayARTist.

În materie de sport, îndemnăm tinerii sătmăreni la mișcare cu două competiții de fotbal și de streetball, unde cele mai bune echipe vor fi premiate. Pe lânga acestea, vom avea peste 25 de parkouriști din toată țara care își vor etala talentele în fața publicului.

Cum au planuri mari, la categoria muzică nu s-au lăsat mai prejos și îi vor aduce pe Șuie Paparude, Chimie & DJ Muh’Fucka, The HATS și LS Band în data de 28 august, iar pe 29 august îi vor aduce pe Omul cu Șobolani, Baby Elvis, Space Needle, Flare și Poșta Mare. Orele la care vor intra pe scenă artiștii le găsiți aici.

Mai mult de-atât, pentru tinerii artiști dornici să își arate live aptitudinile se amenajează o scenă secundară. Pentru înscrieri, dar și mai multe detalii dă click aici.

După ora 00 în data de 29 august spre 30, Dj Vlad Dobrescu și Dj Shorty vă vor aștepta la afterparty în clubul Aqua. Mai multe detalii despre prețuri și locurile din care pot fi cumpărate bilete la afterparty aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu