Festival: Odată 2013 – Vadu (lângă Constanța)

Paranoia13 & P13 Wear au plăcerea să vă prezinte ODATĂ 2013:

ODATĂ este prima petrecere de Hip-Hop & Bass Music, desfășurată pe parcursul a 2 nopți de muzică intensă ce se bucură de un public de peste 1000 de oameni. În cele 3 ediții precedente am adunat unele dintre cele mai mari nume de hip-hop, bass music, electro și disco (SPECII, AFORIC, CHIMIE, DJ LIMUN, KHIDJA, EMAP, MINUS, FRANKIE MOORHOUSE (IR), HIGH JET, GAZAH). Acest eveniment își propune printre altele culturalizarea muzicală a comunităților undeground.

La ediția precedentă am avut plăcerea de a lansa bine cunoscutele albume: gAZAh – John Connor și Samurai & Junk – Efectul Umbrei, iar anul acesta lansăm cea mai așteptată compilație a momentului și anume Paranoia! Please Mixtape.

E gratis, fără taxe de acces, artiștii sunt plătiți din energia publicului, așa că rugămintea noastră este să te asiguri că ești plin de energie când ajungi pe plajă.

Bun simțul printre altele aduce un plus petrecerii și oferă siguranță realizării și în următorii ani, strângeți în urmă voastră pentru un mediu mai curat.

Vă mulțumim.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu