Fentam Terra – Identitate (Prod. Urbanophon)

HipHopNews promovează artiști de calitate. Nu știm cum de încă nu s-a auzit de ei, dar e timpul să fie ascultați. Kalcedonik, Daxx și Zellu alcătuiesc Fentam Terra și o dau pe beat foarte șmecher! Piesa ”Identitate”, are un mesaj mai greu de digerat, din acest motiv, pentru ca totul să fie clar și înteles bine, au adăugat:

[quote]O piesă prin care se blamează exodul pripit al românilor, pornit de la preconcepția că „nu se poate face nimic în țara asta”. Prin această piesă vrem să exprimăm faptul că, oricine ține la identiatea sa națională, va încerca să se lupte prima dată în condițiile în care s-a născut. Patriotismul este un sentiment nobil, iar cine îl ințelege cu discernământ, va încerca să își manifeste eforturile și calitățile mai întâi pe pământul natal. Emigrarea nu trebuie să fie o primă soluție![/quote]

Cei 3 cooperează fantastic, Zellu a procurat instrumentalul și s-a ocupat de mix/master, iar înregistrarea a fost realizată în Urbanophon Studio, din cadrul label-ului de care Fentam Terra aparține.

Băieții au făcut o treabă excelentă! La cât mai bine!

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu