Facem Records și „Eroii Străzii” au făcut din Parcul Tineretului destinația obligatorie a sfârșitului de săptămână!

Vineri a fost prima zi a festivalului de cultură urbană „Street Heroes„. Această zi a stat sub semnul concursurilor de Role, Skateboarding, BMX și B-Boy, dar și a mult așteptatului concert marca Facem Records.

Rând pe rând AFO, Cedry2k, Carbon, Nwanda, DOC, Deliric 1, Vlad Dobrescu au urcat pe scenă pentru a oferi publicului piese cunoscute cât și piese de pe viitoarele albume ale membrilor Facem Records.

Deschizătorul de spectacol a fost DJ Sauce care, din spatele platanelor, a încălzit mulțimea aflată în Parcul Tineretului. În aplauzele și uralele publicului, AFO a urcat pe scenă pentru a oferi publicului piese ca “Africa” ,”Anii” sau “La metrou”. Au urmat pe scenă doi dintre cei mai îndrăgiți membrii ai grupării Facem, Cedry2k și Carbon.

Împreună au reușit să ridice toate mâinile în aer cu piese ca “Ultima speranță”, “Iarna grea” sau “Introspecții”. Carbon a oferit publicului piese de pe următorul său album, care va fi lansat pe 20 ale lunii în curs la Silver Church. Spre deliciul publicului prezent au urmat piese ca “Fac din noapte zi” , “Recunoaște”, “Babel”, și “Schimbări de valori”.

DOC, Vlad Dobrescu și Deliric 1 au urcat pe scenă in timp ce sute de voci scandau „C.T.C.!, C.T.C.!” pentru a oferi un show de zile mari. Piesa “Cum o facem noi” împreună cu Cedry2k a deschis show-ul celor de la C.T.C. Au urcat pe scenă Carbon, Cedry2k și AFO care împreună cu întreg publicul au cântat piesa “Muzica”. Momentul care a definit recitalul a fost oferit de DOC, care alături de public a reușit să cutremure Parcul Tineretului sub acordurile imnului Street Heroes, „Eroii Străzii„.

Au urmat piese ca “Interzis nefumătorilor”, “Piese de schimb”, “Genți de bani” și “Timpul”. Piesa “Gloanțe oarbe” l-a făcut pe Deliric 1 să coboare de pe scenă și să vină mai aproape de public. Printre altele, înainte de piesa “Ambrozie” artistul a declarat:

“Cânt de 15 ani și este prima dată când părinții mei vin la un concert!”

Nwanda a oferit publicului un preview asupra noului său album ce este anunțat pentru toamna acestui an. Pentru ultima piesă a concertului, “Fraiere”, în spatele platanelor s-au aflat cei de la High Jet, publicul făcându-și din nou simțită prezența din plin.

La sfârșit vă delectăm cu câteva cadre surprinse de colegul nostru Vlad Marton în cadrul evenimentului. Stați cu ochii pe Hip Hop News!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu