Everyday Items: Qishta (SickSoundCrew)

Ce reprezintă Everyday Items? Cel puțin de două ori pe lună o să invităm un artist să ne prezinte lucrurile fără de care nu poate pleca de acasă/exista zi de zi.

Artistul de astăzi care ne-a acceptat invitația este Qishta, membru al Sick Sound Crew. Care sunt his everyday items? Să vedem:

1.Ochelari de soare [cumpărați din piață, nu sunt de firmă]:

Vară sau iarnă, cu soare sau fără, ochelarii mă ajută să mă camuflez de lumea de pe stradă care nu ar înțelege de ce am ochii roșii.

2.Căști Sony [modificate]:

I-am scurtat firul că să nu arate urât atunci când țin mp3 playerul în buzunarul de la piept

3.Țigări Kent Lung [sau Philip Morris Negru Lung]:

Dependența nu e bună, mai ales că te face să cheltui în jur de 1000 de euro pe an, dar cam cu asta umblu din păcate.

4.Brichetă Bic 3000 de aprinderi:

De multe ori îmi dispare sau mi se fură bricheta. În 3 ani de zile mi-au dispărut 28 de brichete. nu erau atât de importante pentru sufletul meu, dar mi-am propus să am totuși o brichetă mai specială, dar după care să nu plâng atunci când, în cele din urmă tot va dispărea.

5. Ketonal Forțe 100 mg [comprimate filmate]:

Este medicamentul universal pentru orice tip de durere pe care o am sau care la un moment dat apare din senin. Nu este indicat să îți administrezi mai mult de 2 pe zi, dar nici eu nu prea obișnuiesc să iau pastile. Totuși, cu un borcănaș de Ketonal ținut în buzunar te simți mult mai bine, ugh!

6.Un pix în formă de seringă:

Nu mai țin minte exact de la cine l-am primit, însă, în afară de senzația terifiantă pe care o conferă persoanei care îl observă, este și un prieten de nădejde în situațiile de inspirație și/sau când am nevoie să scriu un număr de telefon sau o adresă [în public muhuhuhhahhahaa]

7.Tardyferon 80 mg [fer, sub formă de sulfat feros sesquihidrat]:

Mi-au fost recomandate în urmă unor analize rutinare. Trebuie să iau pastilele astea o dată pe zi timp de 3 luni. E vorba de fierul din organism care îmi ajută niște globule să ajute oxigenul să circule mai bine prin organism și implicit până la creier, că uit chestii.

8.Huawei Digi Mobil:

Atașat abonamentului RCS/RDS, telefonul ăsta mă ajută să comunic gratis cu alte telefoane mobile și/sau fixe din aceeași rețea. Mai mult de atât nu îmi permit să fac, pentru că Digi te jepcărește la orice convorbire în afara rețelei. MUIE! [Pot să zic „muie”?]

9.Samsung GT-E2121B cu card de memorie:

L-am primit de la o bună amică din cauza că mobilul specificat mai sus își pierde semnalul când stă bine-mersi în buzunar. Recent am descoperit cât de interesant este, de fapt, acest Samsung – îți oferă posibilitatea de a naviga liber pe net [în limita a 75 Mb de trafic oferit de extra-opțiunea Cosmote căreia îmi scăpa numele], îți poți instala diverse aplicații [de exemplu Facebook Mobile, ShMessenger – pentru că instantul de la Yahoo! este prea mare ca și dimensiune, iar telefonul nu are prea mult spațiu de stocare, și pun pariu că ar mai merge instalate și alte porcării, însă nu am nevoie.

10.Carnețelul Magic:

Este atât de plin încât am început să scriu certical, oblic, în chenare, subliniat etc pentru că acest carnețel îmi este indispensabil. Alt carnețel nu vreau să-mi iau, pentru că asta îmi e foarte drag, plin așa cum e el.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu