Eveniment: Expression of Liberty – Bogdan Bolohan Dance Workshop Tour

„You, the people, have the power to make this life free and beautiful, to make this life a wonderful adventure.”

– Charlie Chaplin (The Great Dictator, 1940)

Dansul este mai mult decât o artă; este o conturare a emoțiilor, o ilustrare a trăirilor sufletești și, în final, o exprimare a libertății. Prin dans suntem liberi să fim ceea ce suntem cu adevărat, fără obstacole, bariere sau măști impuse de societate. Fiecare dintre noi are o poveste de spus, un mesaj de transmis și un suflet de atins, iar toate pot fi realizate prin intermediul dansului. Toate aceste valori s-au reunit sub conceptul „Expression of Liberty”, turneul național de workshop-uri susținut de finalistul Românii au Talent, Bogdan Bolohan.

După ce a câștigat locul 2 în cadrul sezonului 5, Bogdan „Bolo” Bolohan acum are scopul de a demara o serie de workshop-uri de exprimare a libertății în marile orașe ale României. Astfel, începând cu 28 iunie, Bogdan va susține atelierele de dezvoltare personală și terapie prin dans „Expression of Liberty”, care au menirea de a-i educa, emoționa și motiva pe toți cei care participă.

Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc seara târziu pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

Primul workshop se va desfășura duminică, 28 iunie, începând cu ora 16.00, la Sala Bodytude din București (Str. Lipscani, nr. 53). Segementul pentru începători va avea loc între 16:00-18.30, iar cel pentru avansați între 19.00-22.00, după o pauză de jumătate de oră. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului; cei care doresc să rezerve un loc o pot face online la adresa de email bolo_fkq@yahoo.com

Toate informațiile și noutățile despre turneu pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook Bogdan Bolohan.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu