Dj Undoo va lansa luna aceasta un nou album!

Dj Undoo - The Crown of Life

Dj Undoo a dus la final un nou album solo, după mai bine de patru ani! Acesta este intitulat „The Crown of Life” și își așteaptă lansarea în luna noiembrie pe data de 22. Acest material, spre deosebire de anteriorul, „Ain’t Fast Food Music”, este caracterizat prin street smart, wise lyrics & uplifting moods, stări ce vor fi simțite și înțelese mai bine, prin sunete, de către ascultători la momentul apariției.

În prezent, cele 2 piese lansate ce sunt extrase de pe TCOL sunt „Madam” și „Bucură-te”, pentru prima colaborând cu Mr. Levy, iar pentru cea de-a doua cu raku.

Expresia albumului este inspirată din cartea scrisă de KRS-One, ”The Gospel of Hip Hop: The First Instrument”, o carte de bază în cultura Hip Hop, numele fiind prezentat într-un context care are legătură cu perseverența, una dintre caracteristicile albumului.

Optimismul este o altă caracteristică, prezentă din ce în ce mai rar în industria muzicală românească, mai ales în muzica rap, unde o mare parte dintre artiști sunt independenți și se confruntă, mai ales la început, cu multe dificultăți în carieră.

Câteva dintre numele artiștilor pe care le veți întâlni pe acest album sunt ale lui raku, Mr. Levy, Bean MC (Subcarpați), Kent Archie (The Bridge Committee), Smokey, Kioru, Power pe Vinil și Dj Sauce.

Albumul a fost înregistrat la Daw Studio/Libernote Music. Mixul și masterul au fost realizate de Dj Undoo, iar grafica de Koma.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu