DJ Undoo este pentru a 4a oară antrenor de mixing și turntablism la Artskul!

Școala de Mixing și Turntablism cu DJ Undoo la Artskul, ediția a IVa, iunie – iulie 2015

Noutăți:

Vara asta, elevii noștri vor fi rezidenți la Oha beach.

Am dat mâna cu plaja ca cei mai buni elevi să fie DJs în cel mai urban cool loc din Mamaia.

Am filmat un tutorial, cursul nostru, de mers cu el acasă pentru exersat.
Pe lângă cele opt lecții cu clasa, toți elevii pot accesa încă o ședință privată cu profesorul lor, DJ Undoo, în care să discute tete-a-tete despre ce implicații are această meserie, ca la doctor.
Școala Artskul de la București, cu profesorul DJ Undoo, maestru al mixingului si turntablismului de succes internațional, susține cursul de mixing și turntablism din vara 2013, cu trei generații de absolventi cu rata de peste 50% DJs practicanți, 30% producători de muzică, 30% in the making. theDJ este singura și cea mai bună școală de mixing și turntablism din România, echipată de DJSuperStore.
În cadrul acestei școli intensive, în opt săptămâni înveți, practici, cunoști lume de-aceeași pasiune, întâlnești DJs din diferite zone ale muzicii, pleci acasă cu know-how, inspirație, identitate șlefuită, tips & tricks despre cum să faci și cui să te vinzi.

Pentru o învățare eficientă, elevii sunt împărțiți pe niveluri de pricepere. theDJ este dedicată atât celor care vor să-și consolideze cariera, dar și DJilor la început de drum, celor care n-au mai făcut niciodată mixing sau turntablism.

Următoarea sesiune de cursuri:
8 iunie – 28 iulie 2015
Înscrieri la iam@thedj.ro
www.thedj.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu