DJ Oldskull, viitorul dancehall don?

Familia Blazing Vibez s-a extins recent prin absorbția unui nou membru de vază. Singura petrecere săptămânală, cu intrare liberă și specific de reggae și dancehall a cooptat un nou îngeraș păzitor care s-a hotărât să se aventureze prin jungla muzicală.

Povestea Blazing Vibez începe în anul 2010, când Jah Army Events s-a hotărât să organizeze primul party reggae cu frecvență săptămânală și intrare liberă din România. Încă de la prima ediție, party-ul a avut succes și, în scurt timp, echipa Blazing Vibez s-a unit ca o familie. Rezultatul în plan artistic al acestui proces este Blazing Vibez Soundsystem – mai mulți selecta, un singur crew, 100% distracție.

Cel mai recent invitat la BVS, DJ Oldskull, și-a început activitatea prin 2003, axându-se încă de la început pe hip hop și r’n’b. Face parte din Blazing Vibez Soundsystem. Numele său a ajuns la din ce în ce mai multe urechi și nu a durat mult până s-a apucat de produs. În momentul de față, DJ Oldskull este DJ-ul oficial al artiștilor Maximilian și Tranda. Pe langa aceste colaborari, el a mai lucrat cu artiști cunoscuți din scena hip-hop românească precum Grasu XXL, Guess Who, Spike, Junky, Agresiv sau Skizzo Skillz.

Colaborarea cu Blazing Vibez a început în luna decembrie 2012, atunci când DJ Oldskull s-a hotărât să dezvăluie publicului și o altă latură a personalității sale artistice, înclinată spre reggae și dancehall.

Vizitați-ne în fiecare miercuri la Goblin.

Aplauzeee!

Sursa: BananaSociety.RO

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu