Dj Jazzy Jeff, Skillz, Subcarpați & Vlad Dobrescu – Atelierul De Producție (București)

LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/438225619630611/

The Fresh pregătește un nou show marca DJ Jazzy Jeff în România, pe 17 Octombrie. Laureat al premiilor Grammy și partener al lui Will Smith aka The Fresh Prince, Jazzy Jeff se întoarce pentru o altă noapte fantastică în București. Alături de el, pe scenă, va fi prezent prietenul și MC-ul său Skillz.

Subcarpați vor susține concertul de deschidere, proiect coordonat de Bean MC, care aduce întâlnirea fericită a hip-hop-ului cu sound-ul nostalgic folcloric, pe fondul unor puternice mesaje sociale, într-un stil unitar, atât de îndrăgit și unic. Dj setul de încălzire va fi făcut de Vlad Dobrescu.

Evenimentul va avea loc la Atelierul de Productie, local ieșit din renovare, îmbunătățit cu un sistem de ventilație puternic și o sonorizare pe măsura. Show-ul va începe la ora 20:00.

BILETE:

25 lei – în avans prin comandă pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos.
35 lei – la intrare

DETALII:

DATA: Joi 17 Octombrie 2013
ORA: 22:00
LOCATIE: Atelierul de Producție
ADRESA: Blvd. Splaiul Unirii, nr. 160

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu