Dj Jazzy Jeff și Skillz au produs un show de neuitat în Atelierul De Producție!

Dj Jazzy Jeff și Skillz au fost prezenți weekend-ul acesta în Atelierul De Producție pentru un show ce va rămâne în memoria iubitorilor de muzică bună. Evenimentul a fost deschis în jurul orelor 22 de Kapnobatai și Deeproots, aceștia fiind urmați de un set marca Dj Sauce.

Următorul dj prezent la platane a fost Vlad Dobrescu care a încins atmosfera până în jurul orelor 02:00, când și-au făcut apariția pe scenă Dj Jazzy Jeff și Skillz. Set-ul legendarului dj/producător a cuprins hituri rock, rap, soul și r’n’b din anii ’80 -’90 cât și piese mai noi. Printre artiștii pe care i-am putut auzi s-au numărat nume dintre cele mai variate cum ar fi Nirvana, Aerosmith, Diddy, Das Efx, Royce Da 5’9, Kriss Kross, Beyonce, Beatnuts și bineînțeles Will Smith.

Show-ul s-a stins în jurul orelor 04:30 ale dimineții. Artisul a declarat că a fost plăcut impresionat de publicul român, de atmosfera din seară evenimentului și că va reveni cu siguranță. Mai jos va prezentăm câteva cadre surprinse de colegul nostru Vlad Marton.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu