DJ & Dancers Unite: DJ Antenna & Frontline Crew – Dans Pătaru (Funny & Famous Project)

DJ Antenna și trupa de dans Frontline lansează un produs inedit: colaborarea live dintre DJ și dansatori, imortalizată într-o serie de clipuri YouTube. Piesele alese sunt amestecate în mash-ups neașteptate, iar dansatorii interpretează piesele prin momente de sincron și momente de freestyle. Colaborări de acest gen sunt din ce în ce mai dorite în comunitatea din România, fiind linantul dintre elemente, iar protagoniștii își doresc ca publicul să reacționeze pozitiv la astfel de proiecte, sa apară din ce în ce mai multe colaborări între tinerii artiști.

Pe Antenna îl găsiți mereu cu zâmbetul pe buze, dansând sau cântând în timp ce mixează și antrenează publicul. Pentru că muzica îi curge prin vene, captează atenția auditoriului și reușește să-i mobilizeze cu ușurință. Indiferent că se pregătește pentru un eveniment privat, o seară de club sau o competiție internațională, DJ Antenna întâmpină publicul de fiecare dată cu o selecție muzicală fascinantă.

Frontline Crew este una din cele mai bune trupe de dans din România, având la activ mai multe locuri 1 naționale, cât și rezultate internaționale, ultimul rezultat fiind locul 1 la Vogue la Campionatul Mondial SDK Cehia. Membrii trupei sunt specializați pe stilurile: hip-hop party dance, house dance, dancehall, vogue și waacking, obiectivul lor principal fiind să aibă rezultate la concursurile de freestyle din toată lumea. În plus, sunt implicați activ în comunitatea hip-hop din România și în comunitatea dansatorilor, cu diverse proiecte.

După primul episod realizat în clubul Hangover din București, „Dans Pătaru” este cel de al doilea din cadrul unei colaborări de lungă durată. Episodul doi a fost găzuduit de băieții amabili de la terasa Modelier, una din cele mai frumoase terase din București. Clipul a fost filmat creativ de echipa BandPro, cu care atât DJ-ul, cât și dansatorii au o colaborare de lungă durată.

Enjoy the summer vibez!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu