DELIRIC – Delicatese (Mixtape) (Comandă/Tracklist)

A venit timpul să vă prezentăm al doilea material din seria PORC -€“ STREET TAPES. De data asta, Deliric a pregătit o tavă plină cu „€œDelicatese”, iar Vlad Dobrescu a mixat cu atenție ingredientele, rezultând un material ce abundă în freestyle-uri și este asezonat cu piese noi. „În legea mea” este deja considerată una dintre cele mai bune piese ale anului și a ajuns după o săptămâna de la lansare în heavy rotation pe Radio Guerrilla.

Despre mixtape-ul „€œDelicatese”, Deliric declară:

Am vrut să surprind atmosferă anilor ‘€™90, lejeritatea dar și pasiunea cu care se aborda muzica în acea vreme. E unic sentimentul pe care îl aveam când puneam mâna pe o casetă nouă. Timp de 60 de minute lumea se oprea. Îmi doresc să ofer ascultătorilor șansa de a trăi o experiență asemănătoare.

COMANDĂ: http://www.porcporc.com/shop/street-tapes/deliric-delicatese-usb-flash-4gb/

PORC – Street Tapes #2
Deliric – „€œDelicatese” [Mixat de Vlad Dobrescu]

01. Porc Și Miel [feat. DOC] 02. Stil DEL
03. Bine Crescută [feat. Flou Rege, Vlad Dobrescu] 04. Erou Necunoscut [feat. Carbon] 05. Problemă [feat. AFO] 06. Alu Pigus [feat. DOC, Nwanda] 07. Zile Similare [feat. Kazi Ploae, Silent Strike] 08. Metal [feat. Nwanda, Pietonu] 09. 100 De Linii [feat. DOC] 10. Nu Ne Schimbă Anii [feat. Alan & Kepa] 11. Șah Mat [feat. DOC, Vlad Dobrescu] 12. Pentru Fiecare [feat. EyeKon, Stres] 13. În Legea Mea [feat. Grigo] 14. Că La Carte [feat. Dadi, Rareshh, Vlad Flueraru] 15. 18+ [feat. Criss Blaziny] 16. Cardio
17. Sunt Dobitoc [feat. DOC]

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu