CTC // Silent Strike & Kazi Ploae // Norzeatic Live Band – Colectiv (București)

CTC // SILENT STRIKE & KAZI PLOAE // NORZEATIC LIVE BAND
Expoziție de fotografie Mihai Țuțu – ”The Truth”

CTC – sau, pe lung, DOC, Deliric 1 și Vlad Dobrescu, formula actuală pe scenă drept Controlul Tehnic de Calitate. Trupa, înființată la sfârșitul anului 1999, a pus bazele label-ului de hip-hop Facem Records, care a creat cadrul perfect de evoluție atât pentru formula CTC, cât și pentru albume solo, mixtape-uri și alte colaborări. Prezenți la majoritatea happening-urilor de anvergură din țară, băieții promovează în principal stilul care i-a consacrat încă din 2005: ”non-conformist, cu o puternică tentă revoluționară anti-sistem”.

Silent Strike & Kazi Ploae au promovat recent ultimul rezultat al colaborării lor, EP-ul Silent Regis. Silent Strike este Ioan Titu, un producător român de muzică electronică, care a realizat mai multe proiecte cu MC-ul de avangardă Kazi Ploae, apărute pe trei dintre albumele acestuia din urmă (”Imperiul Lianelor”, ”Hârtie de Împăturit Muntele” și ”Amenințarea Maimuței”).

Norzeatic este unul dintre cei mai inspiraţi rapperi români, puternic responsabilizat din punct de vedere civic și moral și mai pe filosofie decât majoritatea. Cu Norzeatic, improvizaţia este la ea acasă, însoţită de profunzimi de moment care ridică mâinile în aer şi aduc conştiinţele la raport.
La acest concert, Norzeatic cântă însoțit de Live Band, în componența care urmează:
Norzeatic – microfon, electronice
Maria Balabaş – microfon, clape
Mihai Balabaş – chitară, electronice
Anghel Mailat – bas
Tavi Scurtu – baterie

Colectiv continuă sezonul de evenimente și prin prezentarea expoziției de fotografie ”The Truth” a lui Mihai Țuțu. Lucrările au fost prezentate anterior și la Noaptea Albă a Fotografiei, iar de pe 14 septembrie până pe 11 octombrie, Colectiv găzduiește instalațiile artistului bazate pe fotografie de nud și adăugarea unui element surpriză.

Colectiv: noi și voi.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu