Consumatol – Vicious Circles

Consumatol (Cristian C.) este un beatmaker din București. A dat cu urechea peste tobe sparte și samples în anul 2010. De atunci, majoritatea timpului liber este umplut de sunete cu influențe din hip-hop, triphop, dub și drum and bass.

Primul material al său se numește “Dubtronic”, este un EP de 4 track-uri și a fost lansat în August 2012 .

“December 2012” este cel de-al doilea EP. Conține 3 instrumentale reci, cu vibe și țurțuri. A fost lansat la sfârșitul anului 2012.

“January 2013” este cel de-al treilea EP al său. Conține 3 instrumentale la fel de reci. De data asta misterul și drama dau pe dinafară, agitație pe trip! Și știi de ce? Fiindcă în Ianuarie te cheamă înălțimea sa, Muntele!

În prezent, se lucrează blană la primul LP.

Ca preludiu pentru acest material se va publica săptămânal pe canalul de Youtube câte un instrumental/beat/trip (spune-i cum vrei), ales din arhiva realizată în perioada 2010 – 2012.

Piesele publicate în cadrul preludiului de album sunt oferite gratuit (download la cerere) și pot fi folosite pentru imprimare voce și/sau remix.

Cu alte cuvinte, vă invităm să intrați în cel de-al doilea trip pentru această săptămână, inevitabilul “Vicious Circles”.

www.soundcloud.com/consumatol

www.youtube.com/consumatol

www.fb.com/Consumatol

www.fb.com/Internez.net

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu