Concurs: Ortega Band Camp, Koma Studio și Hip Hop News vă prezintă 16 Basstoane!

ATENȚIE: Piesele se trimit prin mesaj privat direct pe pagina de Facebook aparținând lui Ortega. Termenul limită este noaptea de luni spre marți (2-3 iulie a.c.). – https://www.facebook.com/hierba.putas.dineros.

16 Basstoane este un concept inițiat de unul dintre cei mai prolifici producători de la noi, Ortega. Acestui proiect s-au afiliat și renumitul Koma Studio și cel mai promițător site de profil, Hip Hop News.

Acesta este un concurs destinat mc-ilor, indiferent că sunt cunoscuți sau nu. În ce constă acesta?

Pe pagina oficială de Band Camp a artistului – ortega.bandcamp.com – aveți la dispoziție pentru descărcare gratuită 14 instrumentale. Alegeți unul dintre ele, înregistrați 16 măsuri la o calitate audio cel puțin acceptabilă, și trimiteți rezultatul pe următoarea adresă de e-mail:basstoane@yahoo.com.

Piesele se pot trimite până pe 30 iunie a.c. la adresa de mail menționată mai sus. Juriul, format din Ortega, Koma și Flavius (HHNews.RO), va alege un număr de cinci piese, în funcție de calitatea materialelor trimise. Acestea vor fi urcate pe contul oficial de YouTube aparținând HipHopNews.RO. și vor fi postate pe site pe data de 3 iulie a.c.

Artistul care va aduna cele mai multe like-uri pentru piesa sa în decursul a două săptămâni (perioada 03 – 17 iulie a.c.) va fi desemnat câștigătorul concursului.

Premii:
– Participarea exclusivă pe următorul material din seria Asfalt Tango, semnat Ortega;
– Suport grafic asigurat de Koma Studio;
HipHopNews.RO va asigura promovarea materialului în mediul virtual (site-uri de profil și social media);

Succes!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu