Concurs: La doi ani de la lansarea albumului „I.T.P.”, Deliric te scoate în față!

S-au împlinit 2 ani de când am lansat „Inspecția Tehnică Periodică” și mă gândeam să fac cinste. Mulți mi-au scris pentru a-mi cere negativele de pe album și nu am reușit să le răspund. Am acum șansa să mă revansez. Le puteți downloada de aici:

http://tinyurl.com/qhf6yo7 sau http://tinyurl.com/n86hx37

Fiindcă primesc săptămânal zeci de mesaje de la tineri MCs ce vor să le ascult piesele și nu o fac niciodată, cred că e timpul să îmi iau revanșa și pentru asta. Hai să o punem de un CONCURS!

Pe scurt: înregistrezi 2 freestyle-uri pe beaturile de pe ITP, le urci pe YouTube, ne dai să ascultăm.
Cel mai bun MC o să câștige respectul tuturor și niște țoale de la PORC [și multe înjurături de la hateri]. Dacă rupe norma, poate facem și o piesă împreună.

O să punctez în continuare câteva reguli și chestii de luat în seamă:

Alege 2 beaturi de pe „Inspecția Tehnică Periodică” și înregistrează peste ele. E de ajuns să scrii 16 versuri pe fiecare dar poți să-ți faci de cap cât vrei. Vrem să vedem cât de versatil ești, d-asta preferăm să dai pe două beaturi.

Fă un track din cele două bucăți și urcă-l pe YouTube cu poza asta: http://tinyurl.com/osk4mka [ca să știm că ești în concurs].

Dacă vă băgați mai mulți pe un beat, trece în descrierea clipului numele fiecărui MC, în ordinea care intră pe piesă. Să știm cine e cine.

Postează-l la mine pe Facebook [ https://www.facebook.com/Deliric1]. Bucățile care îmi plac, o să le repostez și eu pe Facebook și le puteți considera intrate în finală.
Data limită până când poți intra în concurs este 6 iunie [Da! Până noaptea la 23:59…]. Ai la dispoziție doar o săptămâna așa că treci la treabă!

Vineri, 7 iunie, recapitulăm finaliștii și sâmbătă, 8 iunie, declarăm învingătorul.
Juriul constă în Deliric, Doc, Vlad Dobrescu și restul brigăzii…
Nu mă interesează dacă ai 14 ani și te-ai apucat ieri sau ai scos deja 2 albume, dacă vrei să te bagi, bagă-te!

Dacă te simți tare în pix și super inspirat, poți să participi cu mai multe variante.
Dacă ești bălan, gândește-te bine înainte să urci piesele pe YouTube! „O să radă băieții de tine!”
Nu ne interesează prea mult calitatea sunetului. Dacă ai un microfon de computer, îți poți face treaba lejer cu el.

Nu prea sunt la curent cu generația nouă a hip hop-ului românesc dar mi-ar plăcea să aud ce MCs cu dume tari și flowuri bune se ascund prin țară.

Spor la treabă!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu