Concerte, concursuri, tradiții locale și cultură urbană la Sturion Fest!

Supreme Soundz Entertainment și Fundația Vodafone România au plăcerea să vă invite la primul festival de cultură urbană din orașul Sulina, una dintre cele mai vechi așezări din țara noastră. Sturion Fest vă așteaptă cu două zile pline de concerte, concursuri, workshop-uri, activități recreaționale și programe artistice dintre cele mai diverse, totul cu scopul de a promova cultura urbană sub toate formele acesteia și de a susține conservarea patrimoniului local.

În zilele de 2 și 3 august, pe plaja Sulina, Sturion Fest vă pregătește atât concerte cu trupe din zona muzicii rap, rock și folk, cât și petreceri cu DJ și muzică electronică. Pe scenă vor urca artiști precum CenzuraH, Euforic, Urbankart, Cos, Tache, SoWhat, G.U.S., Maich, EnerGIA, Hawk, Vorbă, Paradox 13 sau Imoral, iar after-party-ul va fi asigurat de DJ-i ca Aramis & Mike House (Party Addict Crew), Coco Ventura, Cioby (Proton Radio), Tru:L, GueriLLa și Arkade 47. Nu în ultimul rând, în cadrul festivalului Sturion Fest va avea loc și lansarea mult-așteaptă a albumului ICECREAM, semnat Maich.

Mai mult, activitățile conexe oferă posibilitatea pasionaților de cultură urbană de afirmare în cadrul festivalului, atât prin participarea la concursurile specifice zonei (înot, kaiac canoe, pescuit), dar și prin intermediul workshop-urilor variate (fotografie, noduri, graffiti, fimo).

Vă așteptăm la Sturion Fest vineri și sâmbătă (2-3 august), pe plaja Sulina, pentru a petrece timp de două zile din dragoste față de cultura urbană, tradițiile locale și valorile autohtone.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu