Concert Omu Gnom @ Kendama Romania Contest

Sâmbătă, 8 noiembrie, Romania se joacă cu kendama!

Din Japonia în Romania, via USA și restul lumii, jucăria tradițională japoneza își face simțită prezenta cu cea mai mare adunare a comunității locale de kendama.

La Open Minds are loc primul concurs de kendama din Romania organizat de Shukar Kendama. Competiția începe la ora 14:00 și se va întinde până seara târziu cu concert Omu Gnom și cu muzică bună via Charlie Boy The Rabbit King  și DJ Vasile, expoziție de kendame custom create de artiști locali (POTOP, CUTARICA, BRE, CREATURI DRAGUTE, RODS, NEUV, FEAR, SEREBE, PI) și petrecerea de lansare a brandului românesc de kendama.

Participanții trebuie să se pregătească pentru o mulțime de premii oferite de Shukar Kendama, SWEETS, Anon brand, Bucharest Underground Cocktail, We Tour și  marele premiu al concursului de online edits – sponsorizare din partea Shukar Kendama pe 1 an de zile.

Strângem toată comunitatea să vedem nșite trick-uri imposibile, să ne distram și să ducem mai departe kendama prin Romania.

Evenimentul se va desfășura în locația numită Open Minds (Str. Luigi Cazzavillan, nr. 12). Pentru mai multe detalii intră aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu