Concert NOXE – Zod!ar (Galați)


Pe data de 14 Decembrie în club Zod!ar (Galați), NOXE, adică Pazzo, Nosferatu, Flobo, Kheops, Passcall, Dj Nașă și SEZ, lansează albumul „Din orașul teilor”. Materialul conține 11 piese și are ca invitați pe Crash și Ezekiel

Proiectul „Noxe” a luat naștere la începutul anului 2011, în orașul Galați, la sugestia lui Dragoș Ursache (Dj Nasa) și Pîrvu Liviu (SEZ – un bine cunoscut producător în industria Hip – Hop din România).

La scurtă vreme s-au alăturat acestui proiect Darius Vlad Crețan (Nosferatu’), Cristian Pascal (Passcall), Florin Botezatu ( Flobo), Crețu Florin (Pazzo) și Alexandru Popă (Kheops).

Împreună au hotărât să lucreze la un album de 12 piese, ce se va intitula „Din orașul teilor”. Acest material reflectă stări, situații și experiențe trăite de majoritatea dintre noi. Primul single de pe acest material, care beneficiază și de un videoclip, este „La mare distanță” – o piesă de sezon, de relaxare și bună voie.Filmările au avut loc pe plaja din Vama Veche, la sfârșitul lunii iulie.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu