Concert: Norzeatic & Rimaru + Vlad Dobrescu @ Train Delivery

Train Delivery este un eveniment care marchează reafirmarea Gării de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic și cultural. Emblemă a Bucureștilor, Gara de Nord trebuie să redevină un spațiu civilizator prin modalități creative simple. Cei care vizitează Gara de Nord vor fi nu doar călători, ci și cetățeni care vor să afle lucruri noi despre potențialul orașului lor, care vor să asiste la evenimente și să își reaproprieze gara ca pe un bun cultural în care se simt bine. Acesta este punctul de pornire al revitalizării identității trecute a Gării de Nord și startul construcției unei identități culturale actuale, prin care își reafirmă spiritul european. Train Delivery este un eveniment organizat de Street Delivery și CFR în parteneriat cu societatea civilă.

Duminică e zi hip hop şi reprezentăm parohia cu un eveniment special, unii ar spune – demn de Muzeul CFR (Combinaţie Flow-Rime): concert Rimaru & Norzeatic + Vlad Dobrescu la platane, toata ziua bună ziua, fără piua.

Ne vedem pe zonă, unde fraţii mei din cartier s-adună, pentru unii mumă, pentru alţii numa cârciumă, sau cantină, la o bere plină de spumă, numa bună pentru splină şi retină, o glumă, o dumă, sărăţele şi-un beat plin de patină, plus o rimă fină pentru cine-i gata s-o reţină.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu