Concert Fokn Bois (Wanlov the Kubolor & M3nsa) / Norzeatic & Avant’n’Gard / DJ Vasile

Aœcum vrun an de zile cineva mi-a pasat un CD cu Wanlov the Kubolor și astfel am aflat de existența acestui personaj fantastic. gagiul e „€œnegru și alb”, din „€œtatăa ghanez, mamă româncă”, și „€ce e cel mai tare „sub soarele” -€“ e MC, o arde African-Gypsy pe producții proprii, cu samples din Romica Puceanu și alte zemuri eurasiatice combinate cu afrobeat și muult funk. povestea lui e rezumată cel mai bine în piesa asta

http://wanlov.bandcamp.com/track/my-funky-story-ft-kossa
dar și în piese mai sensibile – Pentru Mama
http://www.youtube.com/watch?v=mq6mbB0kq3Q
sau Vino La Mine
http://wanlov.bandcamp.com/track/vino-la-mine-ft-jerome-soulas
(preferata mea e Veverița -€“ verificați clipul ăsta neapărat
http://www.youtube.com/watch?v=oqF0MbpHf28)

Zilele-astea Wanlov e în România așa că l-am invitat să facem un concert. Ca un bonus, vine alături de el M3nsa, ceea ce înseamnă că vom avea FOKN BOIS în formulă completă; tipii ăștia au o chimie specială, sunt un fel de frați din altă mamă. joacă și-ntr-un film împreună, un fel de musical-hip hop, ia f’€™en
https://www.youtube.com/watch?v=R_YsQK2Yo3c

Mă alătur eu și Avanta€™n’€™Gard, cu o rimă și-o improvizație; se pare c-o să fie și Tavi Scurtu la baterie, că să ungem jamu pă felie la marea meserie.

DJ Vasile e p-aceeași strună, și-atuncea vine și el să pună al 2lea r în limba rromână.

înseamnă deci concert, DJ set, foarte posibil să facem o sesiune toți împreună, iar Grădina japoneză nu e departe așa că după ce răsare luna numa-n haiku dau duma, fiindc-așa mi-e felu, de la hello la bahto Delo delo€!

sunt multe materiale cu Fokn Bois pe YouTube deci puteți vedea singuri despre ce e vorba. aveți coordonatele evenimentului mai jos. ne vedem ando cote. ceaules baules!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu