Concert caritabil pentru Alexa – Silver Church (București)

Uite, Alexa are 20 ani și viața ei cam depinde de puțin noroc și de o sumă de bani. Este atât de simplu. Vino la Silver Church pe 20 februarie ca să contribui cu cât poți la partea a doua. www.alexala20ani.com

Pentru a strânge măcar o parte din banii necesari, vă așteptăm la un concert la care vor urca pe scenă Subcarpati, Chimie Oficial, AFO & Big Blunt, CEVA, Dan Basu și Nerub.

Ai văzut noul clip SUBCARPAȚI? ”Rău Necesar”? Subcarpați este binecunoscutul manifest cultural contemporan, concentrat în jurul infiltrării folclorului local în diverse genuri muzicale din underground. Din proiectul Subcarpați fac parte Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri.

Chimie, autor de ”Dedicație”, pregătește lansarea pentru ”Strada Strâmbă” pe 1 martie. Îl cunoașteți pe rapperul din Constanța după ”Mambo Siria” și ”De la zei la cimpanzei”!

AFO și Biggie Iordache de la Shadowbox, în noul lor proiect inedit, vor urca pe scenă cu energia și rimele creative cu care știți că vin dotați din principiu.
(AFO – voce, BIG BLUNT – chitară și voce, DAN BASU – DJ)

CEVA este proiectul a trei instrumentiști – Tudor Amarandei, Bogdan Simion, Andrei Popa. Joi vor cânta piesa pe care o au alături de Ștefan Matei, solistul Les Elephants Bizarres. În loc de alte vorbe, vă lăsăm niște versuri din una din piesele lor:
”Haha, ca să înțelegi ce e cu noi, / tre să-ți privești în ochi bunicii în caru` cu boi,
Soarele era zeu, Luna, fată de-mpărat șiret, / cu ochii îmi caută pădurea de lângă Siret.”

Dan Basu face warm-up cu skill-ul său caracteristic, a făcut afișul și va face sprijinul electronic și la AFO & BIG BLUNT.

Nerub vine cu tolba de galactic future george jetson space travel beats și de mad rugged ghetto bankrobber hip-hop la after-party.

Sunetistul căruia îi mulțumim pentru ajutor este JahJah.

Donațiile pornesc de la 15 lei, sub forma biletului de acces.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu