Concert caritabil ~ 21 DECEMBRIE @Goblin (București)

Eveniment: Concert Caritabil pentru Tudor @Goblin București

Invitați: Flou Rege, Racla, ALAN & KEPA, Reckaze, Abssent, Samurai, Subsemnatu, Omu Gnom, Tranda, DJ Oldskull, Dan Apetria, DJ Phenom, DJ GreWu

Data: 21 DECEMBRIE

Locația: Goblin (Str. Smârdan, nr. 30 , București) 

Ora: 21:00

Detalii event: V-am obișnuit cu sunete colorate, vibe-uri frumoase și fiecare noapte la Goblin este o nouă poveste. Duminică aceasta vă propunem să ne strângem toți la un loc pentru povestea unui singur om, povestea lui Tudor. Da, vă propunem un concert caritabil însă nu ne propunem nimic lacrimogen sau ipocrit. Vă propunem, la modul cel mai pragmatic, să contribuim cu puținul nostru la șansa de viața a unui baiețel de trei ani bolnav de tetrapareză spastică. 

Nu o să vă plimbăm acum prin toate detaliile medicale. Detaliile medicale și povestea lui Tudor le găsiți pe blogul său:
http://www.tudorbuculescu.ro/.

Noi, pe scurt, facem apel la toți goblinii să se strângă încă o noapte pentru o singură poveste.Tudor trebuie să strângă între 50 000 și 70 000 de euro și o parte din banuții aștia putem să-i strângem noi, împreună. Ciuc ni s-a alăturat deja și pe lângă bănuții pe care îi vom strânge la intrare, unde vom cere 10 lei în formă de donație, banii strânși din vânzarea berilor Ciuc de 0,33 se vor duce integral pentru intervenția medicală care trebuie suportată de Tudor în foarte scurt timp.

Facebook event: aici

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu