Concert C.T.C. – Flying Circus Pub (Cluj-Napoca) (Recenzie/Poze)

*Cumpără articole DOC şi Deliric 1 din Rap Music Storehttp://rapmusicstore.hiphopnews.ro

*Articol scris de Ciobanu Ana Elida.

Am amânat pe cât posibil scrierea acestei recenzii, asta pentru că sunt ferm convinsă că nicio
recenzie, chiar şi cu suport foto, nu poate descrie concertul CTC care a avut loc în Flying Circus în data de 24.11.2012. Am să încerc totuşi să descriu în cuvinte puţine cum a decurs seara.

Warm-upul a fost susţinut de DJ Necs, al doilea warm-up de-al lui la care particip. Realizez că la prima recenzie facută unui event la care a participat nu am insistat destul asupra momentului lui, acum e timpul să-mi răscumpăr omisia. Numai cuvinte de laudă pentru playlistul ales, a punctat perfect momentele cheie care anunţă începutul unui concert: de la sosirea publicului treptat, ajungând în final să-i strângă pe toţi în faţa scenei şi să dea startul distracţiei. Numai muzică bună, felicitări! Sper să prind pe viitor un party în care el să fie cap de afiş.

Imediat după warm-up, păstrându-l pe Necs la platane, au urcat pe scenă Scooby, Slick şi Necu. Un moment într-o notă umoristică, dată fiind atitudinea baieţilor, care printre versuri şi priviri reciproce pline de subînţelesuri, mai scăpau câte un hohot de râs. Cu toate că au încurcat câteva versuri şi au fost necesare hopuri peste cablurile încurcate de pe scenă într-un mod cât mai atletic, băieţii au fost cât se poate de fair-play. Finalmente, au dirijat uralele publicului care îi chemau pe cei de la CTC.

Momentul mult aşteptat a venit, ovaţiile publicului m-au surzit, aşa că preţ de câteva momente
am învăţat să citesc pe buze ce zic băieţii. După o mică pauză rezervată schimbării microfoanelor,
concertul propriu-zis a început în forţă. În playlistul băieţilor şi-au făcut loc atât melodii mai vechi
(Interzis nefumătorilor, Scandal, Orice) cât şi melodii mai recente, la toate publicul fiind mai mult decât receptiv. Multă energie, extrem de mult dinamism atât pe scenă cât şi în faţa ei. Din tot concertul, momentul care l-a detaşat cu mult faţă de orice alt concert este freestyle-ul lui DOC, deloc regizat, dovada vie fiind scurtele pauze pentru a putea gândi următorul vers. Evident, din repertoriul băieţilor nu puteau lipsi Ceai, Genţi de bani, 1 mai, Ambrozie, Gloanţe oarbe, Fugi, De ce ţipă femeia asta, Rapcapitulare sau Negru, piese care marcheaza timeline-ul lor ca grup sau pe cont propriu.

Orice cuvânt de laudă este de prisos, atât ei cât şi ascultătorii lor ştiu la ce nivel se poate discuta despre rezultatele muncii celor de la CTC.

Bissul a fost cerut, concertul terminându-se cu piesa Fraţi, cumva un moment pe care îl
prevestisem în sinea-mi, şi cu promisiunea făcută de DOC Ne întoarcem când o să găsim motivul!.

After party-ul a fost asigurat de Dj Necs şi Col3a, toată seara încheindu-se cu voie bună şi muzică pe măsură.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu