Concert C.I.A – Lansare Album „Universal” – Kulturhaus (Bucureşti)

*Cumpără – http://rapmusicstore.hiphopnews.ro/v1/c-i-a-universal-2012/

Aşa cum ne-au promis, băieţii de la C.I.A. sau venit pe 29 noiembrie în Bucureşti şi nu oricum, la pachet cu noul lor material Universal, album pe care îl poţi găsi online dar şi în format fizic prin comană la Rap Music Store.

Kulturhaus a fost locaţia perfectă pentru toată nebunia de joi seară care de altfel nu ar fi fost posibilă fără warm up-ul lui Chill Will. Omu` a încins atmosfera clubului până pe la ora 24:00 cu muzică rap de la old school până pe la ce găsim în prezent, de la influenţe funk la jazz, fiind nelipsiţi bineînţeles clasicii de la noi.

Cu puţin peste miezul nopţii, Byga, Rashid, Phila şi Dj H au urcat pe scenă, încântaţi încă din primele minute de exaltarea publicului. I-au ţinut pe aceştia pe durata celor aproximativ 17 piese într-un continuu dans şi bună voie iar fanii au cântat până la ultima răsuflare atât melodiile de pe ultimul album, cât şi pe cele regăsite anterior proiectului Universal. Se pare că întradevăr, un alt nume nici că era mai potrivit materialului căci mai mult ca sigur te vei regăsi cel puţin în una din melodiile lor, ţinând cont de diversitatea tematicii abordate în piese.

Craiova Independent Artists au demonstrat pe bună dreptate că „numele n-ai cum să nu-l ştii deja” cu piesa Siaiei al cărui referen a fost cel mai aclamat de public.

Nu a fost de ignorat nici prestaţia lui Alan şi Kepa, asta doar Dacă Vrei Hip Hop (cică) „mai hip hop nu se poate”.

Bineînţeles, a fost prezentă una dintre cele mai apreciate piese de pe 7 Gloanţe lansat în mai 2011, Dacă aş putea. Tot de pe acelaşi material, Unde e ea a picat pe feeling porumbeilor din public, însă nu doar ei s-au bucurat şi de versurile siropoase ale melodiei Te-am Văzut.

Operaţiunea Party Monstru a fost întâmpinată de sticlele ridicate sus pe un vibe care nu avea cum să te facă sa nu te mişti. Şi dacă ai fost acolo şi ai fi crezut vreo secundă că mai haos de atât nu ar fi putut să fie, păi stai sa vezi ce a ieşit când băieţii au început să cânte piesa Mai vrei. Nu degeaba concertul s-a terminat cu un bis al acestei melodii, de data asta pe un instrumental care nu o să moartă prea curând, Niggas In Paris.

Aflându-mă la primul eventiment semnat C.I.A., nu am avut cum să nu remarc calitatea prestaţiei live a băieţilor. Deşi Bucureştiul a început să fie aglomerat în ultima vreme de tot felul de eventuri rap, mi s-a părut că ceea ce s-a întâmplat joi seară s-a bucurat de o sonorizare foarte bună, poate cea mai reuşită din ultimul timp. Chiar dacă stilul lor nu se identifică prea mult cu gusturile mele, trebuie să recunosc că oltenii au habar de cum să incite publicul şi au făcut o atmosferă minunată în Kulturhaus.

„Bine aşa, Bucureşti!”

Turneul de promovara al albumului Universal nu se opreşte aici, iar dacă vrei să te convingi că merită o seară să o petreci la un party cu ei, iată unde urmează îi găseşti:

1 decembrie – Slatina – Club Iceberg

7 decembrie – Cluj – Cleo Pub

15 decembrie – Craiova – Tasho Boutique Club

21 decembrie – Turceni – Club K-rol

Foto: Ana Maria Constantin

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu