Concert Bonobo + Live Band – Arenele Romane (București)

BONOBO revine în luna septembrie la București. Cunoscutul producător britanic Simon Green face înconjurul lumii alături de trupa sa de soliști și instrumentiști, cu un spectacol adus în România de The Fresh pe 15
septembrie la Arenele Romane.

Show-ul live, versiunea de concert, premieră a materialului discografic ”The North Borders”, va fi găzduit de Arenele Romane, teatrul de vară din Parcul Carol. În cei trei ani de la ultimul turneu și lansarea albumului „Black Sand”, maestrul muzicii de jazz downtempo prezintă cel mai recent album al său.

În căutarea de noi sunete și texturi, apare joaca cu acustica și sunetele electronice, dezvoltarea continuă a unui sunet care este inconfundabil Bonobo. „The North Boarders” capătă culori și arome suplimentare subîn modalitățile de voce feminină și o echipă de mai mulți instrumentiști de renume care îl însoțesc pe Green pe scenă.

În cuvintele lui Simon Green, noul album este o evoluție naturală și continuarea paletei muzicale a „Black Sands”, în timp ce o briză proaspătă ce adie în formulă de melodii inspirate de sunetele sublime de downtempo și nobila tradiție de soul alături de house, jazz și post-dubstep-isme ce sunt considerate a fi punctul culminant în ultima producție discografică a lui Bonobo. Albumul a fost lansat în luna aprilie la casa de discuri Ninja Tunes și este disponibil pe site-ul oficial al artistului: http://bonobomusic.com/listen

Biletele vor fi puse în vânzare de luni, 15 iulie la prețul de 50 de lei și vor fi disponibile în
rețelele www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro. La intrare preţul acestora va fi de 70 de lei.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu