Câteva gânduri despre weekend-ul trecut și programul pentru weekend-ul următor @ Colectiv

Echipa din club Colectiv vă transmite un mesaj foarte drăguț!

Salutare!

Astăzi ne-am trezit mai târziu. Am răsfoit printre poze, gânduri și idei și încercăm să sintetizăm în câteva rânduri cele două zile în care am reușit să aliniem sunete pe frecvența tuturor celor care au venit să vibreze împreună cu noi. Emoții fine, rime alese și bași turbați au umplut Colectivul și weekend-ul ăsta. Și oameni frumoși. Mulți și colorați.

Silent Strike, Vali Umbra (AFO, Bean MC și DJ Power pe Vinil), Suie Paparude, Golan, Matze, DJ Kobayashi, Intrinsec și Leo. Câte nume, atâtea stiluri și stări, atâtea zâmbete și trăiri în sincron.

Avem și un scurt after movie pentru voi:

Deși ne-ar plăcea să ne odihnim oasele obosite, nu avem timp de pierdut. Punem pe picioare un nou weekend de poveste.

Și acum să vă povestesc ce se va întâmpla în acest weekend în Colectiv.

Astăzi, 24 octombrie, vă puteți delecta cu un concert de lansare a unui album foarte mișto. Este vorba de lansarea materialului ”Lumini în Abis” a băieților de la Bass Turbat. Aici găsiți link-ul către event-ul de pe facebook.

Sâmbătă, 25 octombrie, Leo și THE AMSTERDAMS vă așteaptă la RE:ACTIV, începând cu ora 22:00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Aici găsiți evenimentul de pe facebook.

Pentru a încheia weekend-ul cum se cuvine, duminică, 26 octombrie, începând cu ora 21:00, sunteți așteptați să luați parte la un super party marca Dragonu aka 47. MC-ul împlinește 9 ani de ”Dragonașu’ 47”, pe care-i va sărbători în club Colectiv. Alături de el pe șcenă va urca Infinitu’, Pumn de Țărână,  Stripes, Siberia, Faust, iar în deschidere va fi Tecko Starr. Event pe facebook aici.

Puteți viziona pagina oficială de facebook a clubului Colectiv de aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu