Caddy (B.U.G. Mafia) şi-a tatuat emblema echipei de fotbal Steaua Bucureşti!

Caddy ţine cu Steaua de când era doar un copil, iar acum a sosit timpul să poarte cu mândrie, pentru totdeauna, emblema echipei favorite. Unde? Chiar pe trupul său.

L-am întâlnit pe Caddy, unul dintre cei trei membrii ai trupei B.U.G. Mafia, în salonul Famous Tattoo Studio, acolo unde artistul tatuator, Dragoş, îi picta emblema Stelei, aşezată lângă un 7, numărul purtat de Lăcătuş şi în prezent de Alex Chipciu, jucătorii preferaţi ai hip-hop-erului.

Am asistat la sesiunea de tatuare şi am profitat să aflăm de la Caddy, pe numele lui real Dragoş Vlad Neagu, când şi-a făcut primul tatuaj, câte are, ce reprezintă pentru el un tatuaj şi care este următorul în plan.

Apropo.ro: Îţi mai aduci aminte primul tatuaj?

Caddy: Acum 16 ani m-am tatuat pentru prima oară şi a fost practic un tatuaj de moda, pe care l-am şi acoperit. Era un bulldog pe umărul stâng, iar acum l-am înlocuit cu Atlas care ţine Pământul, un fel de lumea pe umerii mei. Încă nu eram atât de pretenţios cu mine încât să şi însemne ceva. Nu a fost o durere aşa de mare, pentru că umărul nu este o zonă atât de dureroasă şi nici nu era prea mare desenul, aşa că a durat puţin. Cu durerea am stat bine, cu realizarea nu am stat foarte bine, pentru că şi artistul era la început. Cam toată lumea era la început atunci, nu avea experienţa necesară.

Apropo.ro: Câte tatuaje ai? Este unul care semnifică cu adevărat ceva special?

Caddy: Opt. Cel cu soţia şi cu fiul meu este cel mai special. Are doi ani, l-am făcut la trei luni de la naşterea băiatului; este chiar o poză de la botez.

Apropo.ro: Intenţionezi să îţi acoperi tot trupul cu astfel de forme de artă?

Caddy: Nu vreau să mă acopar, dar nici nu mă opresc aici. Următorul o să fie pe tot spatele. Încă nu l-am gândit pe tot, dar chiar vineri când am fost la Convenţia de Tatuaje am observat un model şi mi-am făcut o idee despre ce aş vrea să fie. O să fie o compoziţie de lucruri din care sunt construit.

Apropo.ro
: Cât a durat cel mai mult lucrul la un tatuaj?

Caddy: Cel mai mult s-a lucrat la acesta (5-6 şedinţe, dar a lucrat prima oară şase ore, apoi două-trei ore, cum am avut şi eu timp) şi la cel de pe piciorul stâng. Acum depinde şi cât rezisti, după şase ore deja devine dureros.

Apropo.ro: Între timp ai mai mers şi în studio pentru un nou material B.U.G. Mafia?

Caddy: Într-o săptămână, două ne apucăm de lucru.

Apropo.ro: Crezi că un tatuaj poate schimba viaţa cuiva? Îţi oferă mai multă încredere?

Caddy: Posibil. Eu mi le fac pur şi simplu de plăcere şi pentru ce semnifică, nu ca să arăt mai bine.

Apropo.ro: O să îţi încurajezi fiul să se tatueze?

Caddy: Eu o să îl încurajez doar să îşi dezvolte talentele, în rest sunt de părere că ar trebui să fie decizia lui. Nu cred că ar trebui să îl influenţez, o să încerc doar să îl ajut să îşi dezvolte aptitudinile pe care le observ în timp. Dacă vrea să îşi facă foarte bine, nu am nimic împotriva. Normal, din moment ce eu îmi fac, nu am cum sa fiu contra. Adică nu am păţit nimic rău din cauza tatuajelor ca să îi spun că nu e bine.

Apropo.ro: Şi un sfat pentru cei care se gândesc să îşi facă primul tatuaj?

Caddy: Ţinând cont că eu pe primul l-am acoperit, sfatul este să se gândească bine dacă semnifică ceva pentru ei, ca să nu se răzgândească destul de repede. Tatuajele ar trebuie să fie legate de viaţa ta, de plăceri, de profesie… Să semnifice ceva pentru că fac parte din tine şi le porţi toată viaţa.

Sursa articol și foto.

Mai mult aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu