Cabron feat. Voltaj – Vocea ta (Video)

După piesa „Tara arde”, Cabron își continuă linia de mesaje cu puternic caracter social în „Vocea ta”, o colaborare cu trupa Voltaj. Piesa îndeamnă oamenii să aibă curajul să se exprime și să își facă vocea auzită, să iasă din mulțime și să își schimbe viața.

„Vocea ta” este un îndemn către fiecare tânăr în parte să creadă în propriile visuri, să înțelegă că are responsabilitatea, dar și puterea de a schimba lucrurile.

„Vocea ta este o piesă personală care reflectă aspirațiile oricărui om simplu. Sper că în ea să se regăsească cât mai multă lume și să vă facă să aveți încredere în propriile visuri și să le duceți până la capăt, să aveți curajul să vă exprimați liber indiferent de orice.” Cabron.

Produs de HaHaHa Video Production, în regia lui Iulian Moga, clipul a fost filmat în diferite locuri din București și orașul Buftea – pe stradă, la o școală, într-un spital, la o sală de antrenament și în Piața Universității, loc care adună energii pozitive încă din 1989.

În videoclip, mesajul piesei este transmis din om în om, fiind susținut de persoane care de-a lungul timpului au îndrăznit să se diferențieze și să devină o voce puternică în România, dar și de oameni obișnuiți, care, prin ceea ce fac și prin modul în care își trăiesc viața, lasă un ecou în urma lor.

Îndemnul la atitudine nu se oprește la piesa „Vocea ta”, ci continuă pe www.romaniaestevoceata.ro. Aplicația permite oamenilor să își exprime creativ percepția despre România. Pasajele înregistrate vor fi înserate în melodia „Vocea ta” și vor putea fi ascultate și votate de mii de oameni.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înființă, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul și mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat că fiind o voce importantă în această nișă muzicală.

În 2009, Cabron a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, dar și piese cu un puternic mesaj social ca – „Tara arde” feat. Deliric sau „PaRap”.

„Vocea ta” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu