C.T.C. – primul concert în Chișinău!

Sfântu’ DSF prezintă:
DOC, Deliric și Vlad DobrescuC.T.C. în Chișinău

După câțiva ani de nădăjduință, după câteva sute de comentarii citite pe diverse canale de distribuție media și socializare online, avem deosebita plăcere să dezlegăm taina și să vă anunțăm că în sfârșit „Da, se-ntâmplă !”.

DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, membrii trupei ce nu mai are nevoie de nici o prezentare: Controlul Tehnic de Calitate, sosesc în Chișinău pentru prima oară pentru a susține un concert ce promite a fi mană cerească pentru evlavioșii apropiați genului ce i-a consacrat pe cei trei.

Așadar, vineri, 26 octombrie 2012 – Albion Territory, Chișinău găzduiește primul show marca C.T.C. din Republica Moldova sub orânduirea cuviosului Sfântu’ €™DSF.

Pentru a deschide drumul și a lumina calea întru €œraslabon total, în cadrul aceluiași eveniment vor urca pe scenă cuviosul Chionghee cu un set de warm-up și €œThe Bridge Committee ca €œopening act pentru ca mai apoi spre sfârșitul nopții, după show-ul celor trei monștri sacri ai rap-ului contemporan, €Almost Famous Saints să binecuvânteze cu ritmuri funky-breaks publicul ce va avea bunăvoința să rămână pentru dezlegare.

BILETE:
100 MDL în avans ( disponibile la locație – info la tel 060 008 869 )
120 MDL în seara evenimentului ( în număr limitat)

PROGRAM:
22:00 – 00:00 Warm up : Chionghee
00:00 -01:00 Opening act : The Bridge Committee
01:00 – 03:00 Main act: C.T.C.
03:00 – After party : Almost Famous Saints

Comunicatul oficial și discografia artiștilor. CTC – primul concert @ CHISINAU (26 oct 2012)

Sursa: Cristina Chipurici (Pyuric)

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu