Brandul Supra sarbatoreste 10 ani

supra-skytop-ii-decade-x-transitions1-683x1024

Brandul Supra s-a bucurat de o ascensiune incredibila de la debutul din 2006 si pana astazi. Luna aceasta, cu ocazia aniversarii sale, Supra a decis sa prezinte o colectie aniversara care sa inglobeze semnificatia pe care brandul a capatat-o in urma a 10 ani de activitate.

Supra isi sarbatoreste aniversarea prin lansarea unei editii speciale a faimoasei siluete de Skytop intitulata Decade X. Impreuna cu Ollie Gang Shop am realizat un articol in care iti vom prezenta noua colectie Supra Decade X.

chad-muska-decade-x-layers-skytop-683x1024

Cum arata colectia aniversara Supra?
Colectia cuprinde patru reinterpretari ale siluetei Skytop, iar fiecare pereche de shoes se lanseaza lunar incepand din August pana in Noiembrie.

Chad Muska, skateboarder profesionist si co-creator al modelului supra skytop descrie motivatia din spatele acestei lansari:

“Cred ca atunci cand faci un lucru pozitiv timp de 10 ani, consecutiv, acest lucru merita sarbatorit. Cu atat mai mult cand este vorba despre un business.”

 

Supra Skytop Decade X „Layers”
Prima varianta din aceasta colectie este intitulat „Layers„.
Realizata in colaborare cu mentorul siluetei Skytop, Chad Muska, modelul Decade X – “Layers” este inspirat de viziunea artistica a acestuia.

Straturile de culoare sunt cele din spatiul creativ al lui Muska si in cuvintele sale:

“Ideea de Layers (straturi) deriva de la un perete din studioul meu, pe care il pictez de ani de zile. Pe masura ce evoluam, ne schimbam, insa primele modele si creatii vor reprezenta mereu o parte importanta din ceea ce vom face mai departe.”

“Layers” mentine silueta skytop in piele naturala de culoare alba pe care o picteaza asemenea unei panze de tablou.

supra-decade-x-layers-skytop-700x467-1

supra-decade-x-layers-skytop-2-700x467

Talpa este vopsita in multiple straturi de culoare dintre care distingem accente proeminente roz.
Look-ul nou si modern este imbinat cu elementele cheie care au facut din supra un brand de renume mondial: confort, calitate si tehnologie superioara.

X-ul, simbol al colectiei Decade X este cusut langa calcai, un element distinctiv care face din acest sneaker o piesa de colectie.

supra-decade-x-transitions-ii-700x467

supra-decade-x-transitions-700x467

Supra Skytop II Decade X – „Transitions”
Al doilea model de Skytop shoes din colectia Decade X a fost lansat in Septembrie si este intitulat „Transitions”.

Conform lui Muska, „transitions” are multiple semnificatii pentru el si arta sa:

„Construiesc sculpturi din ciment si lemn care reflecta suprafata tranzitionala pe care ne dam cu skateboard-ul. La fel ca si skateboarding-ul, compania noastra a trecut prin mai multe tranzitii pentru a se schimba odata cu timpul.

„Transitions” este un sneaker realizat din piele intoarsa, vopsit intr-o gama de culori gradata.
Partea de jos este pictata in nuante deschise care pe masura ce avanseaza devin negre. in spate are cusut X-ul in semn de respect fata de colectia aniversara. Pe talpa este imprimat „Forever”, un tag pe care Muska l-a folosit adesea drept tematica pentru brand.

„Tranzitia este reprezentata pe pantof sub forma culorilor care se diminueaza de la intunecate la luminoase. skytop ii are liniile perfecte pentru a putea ilustra diminuarea culorilor de sus pana jos.”

reflections-47-of-70-900x6001-700x467

Supra Skytop III Decade X – „Reflections”
Al treilea model din editia aniversara Decade X este intitulat „Reflections” si tocmai a fost lansat pe 17 Octombrie.

Tema celui de al treilea model din seria Decade X este reflectia.

„Am simtit ca ajungi intr-un punct in viata cand trebuie sa privesti catre trecut ca sa poti sa decizi unde vrei sa ajungi. Din acest motiv am ales reflexia ca si tema pentru Skytop III” – Chad Muska

Pentru a ilustra tematica, Muska a incorporat in designul pantofului elemente figurative si literale ale conceptului de reflexie.

„In arta pe care o creez imi place sa lucrez cu rasina precum sticla. Reflecta totul intocmai ca o oglinda asa ca am vrut sa folosesc ideea in design-ul pantofului. am reusit sa obtinem efectul de reflexie cu ajutorul materialului reflexiv 3M iar in jurul lui am pictat pantoful in negru. Astfel, am ilustrat modul in care lumina straluceste in intuneric si se reflecta in exterior.” – Chad Muska

reflections-58-of-70-900x600-700x467

reflections-33-of-70-900x600-700x467

Supra Skytop Decade X – „Reflections”

Skytop III vine intr-un colorway dark, piele neagra cu accente argintii care creaza fenomenul de reflexie. Midsole-ul negru este intitulat SUPRAFOAM, in partea de fata are o banda elastica iar in partea din spate o alta banda de cauciuc. Outsole-ul (talpa) este translucenta si cuvantul Forever este inscriptionat pe el.

Urmatorul si ultimul model din colectia Decade X este intitulat „Textures” si va aparea in luna Noiembrie.

Mai multe informatii despre colectia Decade X precum si primele doua modele din colectie le puteti gasi pe site-ul celor de la Ollie Gang Shop.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu