Bonatz – Fuck This!

Haideţi să-i urăm cu toţii un călduros “la mulţi ani” lui Alex Daweed. Noi doi ne ştim de ceva vreme; l-am contactat pentru a cumpăra 2 instrumentale produse de el, în valoare de 200 lei. Nu-i chiar o sumă aşa mare, ştiu, dar totuşi… acest bou din Bacău s-a lăcomit. I-am dat banii, iar el mi-a trimis un mail cu nişte foldere random din FL; niciun .flp, niciun .mp3 cu instrumentalul, niciun sample pe care l-a folosit pentru beat, crezând, probabil, că nu ştiu cu ce se mănâncă FruityLoops-ul şi mă poate păcăli. A recunoscut chiar el că s-a grăbit şi nu mi-a trimis ce trebuie prima dată.

Timp de mai bine de o lună de zile, mi-a vândut gogoşi ieftine ca sucurile Adria, şi el şi manelistu’ de fra-su, cum că e foarte ocupat omu’ la birou, că nici timp să facă duş nu are şi că îmi promite că intră diseară să îmi trimită beat-urile. Puteam să-l frec la icre în fiecare zi, în fiecare minut al fiecărei ore, că de, doar l-am plătit, dar totuşi am zis că poate chiar e ocupat şi să nu-l sufoc în halul ăla. Degeaba am fost eu om cu el şi l-am respectat, dacă el e un jegos! Am cedat nervos şi i-am zis vreo două, că asta merita, şi m-am trezit cu block pe facebook şi ignore pe mess. Ce pizdă de om e! Nu am apucat să ii spun tot ce merită, pentru că e o femeie pe net şi-mi dă ignore ‘n shit, aşa că vă rog pe voi să îi transmiteţi acest mesaj, această piesă şi aveţi grijă să vadă link-ul piesei de fiecare dată când dă refresh pe pagină, să se simtă bântuit, în pula mea! Ascultă piesa şi spune-mi că-ţi place dacă te-a făcut să zâmbeşti, dă-mi un comentariu dacă ai ceva de zis şi dă-o mai departe dacă crezi că ce a făcut omu’ ăsta e greşit şi de prost gust şi îşi merită cele 3 minute de punch-uri, luate-n freză. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, dar dacă aţi fi fost băieţi cu mine până la capăt, Alex, Iulian; în mod cert nu deveneaţi vedete pe gratis… mă rog, pe două milioane. Dă-vă-n pula mea! J

Apropo: îmi cer scuze pentru restu’ oamenilor din Est, în special Bacău, care o să asculte piesa asta şi probabil o să se simtă jigniţi de unele versuri. Nu asta a fost intenţia mea, în niciun caz! Am un respect deosebit pentru personalităţile din acest judeţ, Bacovia fiind poetul meu favorit!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu