Bogdan Bolohan va susține un workshop în Constanța pe 4 & 5 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Constanța! După ce a susținut primul workshop din turneul național „Expression of Liberty” duminică în București, Bogdan sosește în acest weekend în Constanța, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans pe 4 și 5 iulie, la New Force of Dance (Școala Generală Nr. 33 „Anghel Saligny” – Aleea Narciselor, nr. 2, zona Km. 4-5).

Segementul pentru începători va avea loc pe 4 iulie, între orele 12:00-15.00, iar cel pentru avansați pe 5 iulie, între 19.00-22.00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului; pentru orice alte informații legate de workshop-ul din Constanța, se poate suna la numărul 0723 620 895 (Cristian Patachia).

Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc seara târziu pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

Toate informațiile și noutățile despre turneu pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook Bogdan Bolohan.

Facebook event: aici

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu