Blazon și Baboi se alătură echipei Red Clover și anunță primele materiale discografice!

Începând cu luna noiembrie, echipa de artiști Red Clover Media se îmbogățește cu două nume deja cunoscute publicului larg în special în rândurile fanilor urban/hip-hop.

Blazon, cunoscut și ca OneShot, a început să se facă remarcat iubitorilor de gen începând cu anul 2004 când, alături de Click, a pus bazele formării proiectului Camuflaj. A urmat apoi o serie de colaborări cu artiști de marcă dintre care îi amintim pe GuessWho, Vescan, F.Charm, Bibanu MixXL sau Yolo, colaborări ce l-au propulsat rapid în atenția fanilor.

Începutul colaborării cu Red Clover Media marchează și lansarea noului single semnat Blazon intitulat „Purtați de vânt” ce va avea premiera la sfârșitul săptămânii viitoare, piesă beneficiind și de videoclip în regia lui Alin Surdu.

Baboi reprezintă, cu siguranță, un alt nume care nu este nou sau străin fanilor hip-hop din România. Colaborările realizate de-a lungul carierei cu artiști ca Puya („Efectul banului”), Fely („Nu mă întorc din drum”), Sișu și What’s Up („Dacă vrei”), Bibanu MixXL („Trece-ne acolo”, „Brigada albastră”) i-au adus artistului un fan-base semnificativ cantitativ dar și loial.

Aflat în prezent sub tutela Red Clover Media, Baboi se pregătește acum de lansarea primul single oficial intitulat „În aer” ce va avea premiera la sfârșitul acestei săptămâni. O colaborare de excepție alături de o voce deja consacrată în industria muzicală românească pe care vă lăsăm să o descoperiți la momentul potrivit.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu