Blazing Vibes – Goblin (București/Constanța)

Dacă este miercuri este Blazing Vibez în Goblin. Toți iubitorii muzicii reggae sunt așteptați în club Goblin București (str. Smârdan, nr. 30 | Centrul Istoric) pentru o seară plină de distracție dans și cea mai bună selecție de muzică. Pentru a susține atmosferă am pregătit vouchere de consumație, long drink-uri din partea casei și shot-uri gratis. De muzică se vor ocupa Chesarion și Ras T. Intrarea este liberă, distracția este garantată.

Constanța a intrat în familia Blazing Vibez. În fiecare joi, toți iubitorii de reggae din Constanța își dau întâlnire în Goblin (Blvd. Tomis, nr. 48) pentru un party de povestit la nepoți. Rețeta este simplă: Cea mai bună selecție de muzică reggae și dancehall, dans și distracție până dimineață. Joi, pe data de 22 noiembrie vă așteptăm începând cu ora 10 la Goblin. Intrarea este liberă și distracția este garantată!

Și pentru a intra în atmosfera de Blazing Vibez mai repede, barmanii noștri au pregătit un meniu special de longdrink-uri, cocktail-uri și shot-uri delicioase și exotice. Gustați-le pe toate și să-i dăm drumul la party!!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu