Blazing Vibes – Goblin (București/Constanța)

Blazing Vibez a pregătit o ediție dedicată celor ce văd în piercing o artă. Dacă îți plac pierce-urile, cu siguranță vei aprecia și ediția specială Blazing Vibez – Pierce Yourself. Jah Army Events împreună cu Pierce Yourself (www.pierce-yourself.ro) vă aduc un party total neconvențional, cu premii neconvenționale și cu atitudine neconvențională.

Vino la Club Goblin, în București, pe strada Smârdan nr. 30, în centrul istoric și poți câștiga mai multe feluri de pierce-uri, tricouri Blazing Vibez Pierce Yourself serie limitată, vouchere de consumație și shot-uri din partea casei.

De muzică se vor ocupă Chesarion și Râs T. Intrarea este liberă și distracția este garantată! Accesul în club se face începând cu oră 22.00.

Dacă este joi, înseamnă că este Blazing Vibez în Goblin Constanța. Vă așteptăm pe toți pe Blvd. Tomis, nr. 48 pentru o seară de reggae și dancehall ca la carte. De muzică se va ocupa Chesarion. Intrarea este liberă și distracția este garantată.

Primii 50 de clienți vor primi câte un shot din partea casei, acest lucru înseamnă că strategia de party este următoarea: Veniți la club devreme și dansați până dimineață!!!

Și pentru a intră în atmosferă de Blazing Vibez mai repede, barmanii noștri au pregătit un meniu special de longdrink-uri, cocktail-uri și shot-uri delicioase. Gustați-le pe toate și să-i
dăm drumul la party!!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu