Bibanu MixXL & Delia – La Fel

Bibanu MixXL lansează un nou single împreună cu Delia. „La fel” este a doua colaborare a celor doi artiști după succesul înregistrat cu piesa „Gone” lansată împreună cu Puya și Scandalos Music anul trecut. Piesa este o producție DopeFilm Records, unul dintre cele mai cunoscute label-uri independente de pe piața muzicală din România. Instrumentalul este o compoziție Marius Mateoi, iar de mix și de master s-au ocupat Acid și MLK.

Teoretic este o co-producție din toate punctele de vedere. Refrenul piesei l-am înregistrat cu Delia la Chill Brothers, cărora le mulțumesc, iar restul piesei inclusiv mix și master la DopeFilm Records. Despre „La Fel” cred că este șablonul românesc sau cel puțin unul dintre ele. Toate piesele noastre au un conținut, dar de data asta am încercat să fac un concentrat cum era TEC-ul pe vremea lui Ceaușescu. Peste 100 de ani ar putea fi imn. Titlul piesei sugerează oarecum ideea piesei că oriunde am fi suntem „la fel”

-€“ Bibanu MixXL

„La fel” este despre egalitate. Un concept în care cred și pe care îl promovez de câte ori am ocazia. Discriminările de orice gen ar trebui eliminate, iar eu încerc să educ publicul tânăr în acest sens. Piesa mi-a plăcut încă de la început, în special partea de folclor românesc.

– Delia

Videoclipul se va filma la sfârșitul lui iunie și va fi o surpriză plăcută, o adevărată aventură.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu