Bibanu MixXL & Delia – La Fel (Video)

Bibanu MixXL si Delia ne oferă videoclipul ce promovează noua lor piesă La Fel. Producția clipului este asigurată de echipa Vision Production, producția muzicală fiind asigurată de Marius Mateoi, Bibanu MixXL și Delia.

Propoziția cea mai jignitoare sau, în același timp, cea mai măgulitoare este : „Sunteți la fel”. Acum depinde cum o primești, ca jumătatea plină sau ca cea goală a paharului. Românii aud destul de des asta pe afară. Sunt convins că noi oamenii în general suntem toți la fel, ne separă doar bunul simț, nivelul, agresivitatea, care sunt tot rezultate ale educației și mediului în care crești. Toți înjură țara asta de parcă ar avea vreo vina; nouă ne place aici că e caterincă și când plecăm ni se face dor de casă.

-€“ Bibanu MixXL

„La fel” este despre egalitate. Un concept în care cred și pe care îl promovez de câte ori am ocazia. Discriminările de orice gen ar trebui eliminate, iar eu încerc să educ publicul tânăr în acest sens. Piesa mi-a plăcut încă de la început, în special partea de folclor românesc.

Delia

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu