BAS – De sărbători!

Cu aproximativ o luna în urmă intra în atenția publică cel mai nou record label din industria hip hop-ului românesc, BAS (Big Ass Studio).

Pentru că se apropie sărbătorile, BAS s-a gândit să ofere ascultătorilor câteva cadouri lirice, care vin însoțite de materiale video a căror producție a fost asigurată de crew-ul DEXSTAR, cu Casper în spatele camerei și DEX pe partea de grafica.

Primul material aparține lui Stan Secea (Sotto Inteso) și este unul spontan, filmat în timp ce o mică parte din echipa BAS însoțită și de alți prieteni se află la cumpărăturile pentru sărbători. Artistul transmite o scurtă urare în spiritul cald și sarcastic specific echipei din care face parte.

În același timp, trebuie menționat faptul că Stan pregătește o piesă nouă, prima din cariera lui solo, intitulată „€œPozitiv pe negativ”. Piesa promite multe contraste, un stil fresh și dinamic. Pentru că orice început trebuie marcat cum se cuvine, aceasta nu putea să nu aducă și un videoclip pe măsură, la filmările căruia au participat artiști precum Smokey, Krem și bineînțeles, Sfantu’€™ (Sotto Inteso).

Cel de-al doilea cadou vine de la un veteranul hip hop-ului românesc din această echipă; nu ne putem gândi decât la Arssură. Acesta a pregătit o surpriză, avându-i alături în acest clip pe Silviu
Pașca (Hahaha Production) și Shtelu (RASA), artiști ce susțin echipa BAS și care întâmplător se aflau în studio în momentul în care s-a filmat clipul. Arssură oferă publicului un freestyle în care a înserat și un teaser dintr-o piesă ce urmează a fi lansată în ianuarie 2014, la pachet cu un videoclip pe măsură, care va prezenta o parte din identitatea BAS.

Așadar, 2014 se anunța un an plin de surprize și evenimente din partea artiștilor din cadrul acestui label. Până atunci însă, BAS va urează Sărbători fericite și un An Nou cu cel mai tare vibe!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu