BAS (Big Ass Studio), un label nou în peisajul muzicii rap românești!

https://www.facebook.com/BigAssStudiocuzitzsmall

BAS (Big Ass studio) este un label fresh, un proiect ambițios ce dorește să schimbe imaginea actuală a rap-ului românesc și își propune să-l alimenteze cu talent proaspăt. Echipa se prezintă cam așa:

– MCoco, Campionul Battle MC 2013, Casper (Cadar Doru, MC & Founder BAS), Stan Secea (Sotto Inteso, MC & CEO BAS), Ionela-Violeta Anciu (poet, liricist- PR & Manager Artistic BAS), Dj Gre Wu (Dj & Beat Producer), Cerbu’ (MC & Beat Producer), Oliniutză (MC & Beat Producer), Arssură (MC), Mara (Mc & Mix, Master).

Pe partea de grafic design, brand management și advertising, BAS este în colaborare directă cu CrazyPixelUndo, formându-și în paralel echipa proprie de grafică și producție video.

Produsul ce va marca lansarea BAS și în același timp revenirea unuia dintre artiștii din cadrul acestui label, va fi o piesă ce poate fi definită simplu, într-un singur cuvânt: Contrast.

Aceasta se numește Pozitiv Pe Negativ, o veți putea asculta peste aproximativ o săptămână și este primul single de pe mixtape-ul StanD’€™Art, pe care Stan Secea, membru Sotto Inteso îl va scoate la începutul lui 2014. După o absență de trei ani din prim-planul hip hop-ului românesc, perioadă în care a lucrat însă pentru alți artiști la mai multe case de producție, cea mai recentă fiind Tommo Production, acesta promite o revenire pe măsură, cu un stil dinamic și nuanțat.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu