Backyard Weekend – Complexul Studențesc Tei (București)

În 2012 COLOR își propune un BACKYARD WEEKEND mai variat, mai consistent și mai cald. Cele 48 de ore de muzică neîntreruptă ale ediției precedente se vor comprima anul acesta în 30 de ore de live act-uri și dj set-uri aproape în exclusivitate internaționale.

Anul trecut, BACKYARD WEEKEND deschidea vara cu o petrecere la piscină, în aer liber: muzică fără oprire timp de 3 zile cu legenda din Detroit – THEO PARRISH, alături de FISH GO DEEP, MOCK & TOOF, VAKULA, JEREMY UNDERGROUND PARIS și 13 artiști autohtoni.

De această dată va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscină, într-o atmosferă caldă și familiară, cu o paletă vastムde muzicieni cunoscuți, dizolvată exotic în peste 30 de ore de muzică excepționalăƒ: PATRICE, GRANDMASTER FLASH, AQUARIUS HEAVEN, FOALS dj set, GOLDIE, SOFA SURFERS dj set, ROBERT OWENS dj set & live vocals, WAREIKA, DEETRON, KRYSTAL KLEAR, DAUWD, LAPALUX, DOUGLAS GREED, ALEX DEFORCE, JAZZ NEVERSLEEPS, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

A doua ediție BACKYARD WEEKEND este prezentată de ABSOLUT VODKA și va avea loc în București, în Complexul Studențesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), într-o locație nou amenajată pe malul lacului.

„ABSOLUT VODKA alege mereu evenimente non-conformiste care aduc ceva nou și fresh. BACKYARD WEEKEND este pentru noi nu doar un weekend cu cea mai bună muzică, dar și un nou motiv să fim aproape de oameni creativi și cu personalitate. Un mix perfect pentru două zile memorabile și cel mai bun motiv pentru ABSOLUT VODKA să facă parte din acest eveniment alternativ”

, potrivit reprezentanților Pernod Ricard.

Abonamentele pe ambele zile (în număr limitat) vor fi distribuite în rețelele Eventim, Myticket și Bilete.ro: Online pe eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro și în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești, Oficiile Poșta Română semnalizate Bilete.ro, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu.

Prețul abonamentului pe ambele zile variază în funcție de data achiziției:
– 200 abonamente în avans la prețul de 60 LEI
– 400 abonamente în avans la prețul de 80 LEI
– 1000 abonamente în avans la prețul de 100 LEI

Bilete la intrare:
– Sâmbătă începând cu orele 20:00 – 60 LEI (Acces valabil până duminică, ora 12.00)
– Duminică între 12:00 și 18:00 a€“ 40 LEI (Acces valabil până la finalul evenimentului)
– Duminică începând cu orele 18:00 a€“ 60 LEI (Acces valabil până la finalul evenimentului)

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu