B.U.G Mafia prezintă: Românie, Fă Gălăgie! 2019

Pe data de 8 iunie 2019, la Arenele Romane va avea loc “Romanie, Fa Galagie!”, festival urban prezentat de B.U.G. Mafia.

Alături de B.U.G. Mafia, afişul “Românie, Fă Gălăgie!” 2019 îi va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee. Aceasta va fi cea de a doua ediție “Românie, Fă Gălăgie!”, după show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, in 2017, care i-a avut ca invitați pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic şi DJ Oldskull. Pentru Tata Vlad, Uzzi şi Caddillac, cei trei membri B.U.G. Mafia, “Românie, Fă Gălăgie!” reprezintă o continuă provocare:

Cu prima ediție de „Romanie, Fa Galagie!” ne-am dorit să punem în scenă cel mai spectaculos show de muzică rap din România, o producție la care am visat încă de când am format trupa. I-am spus atunci #AlaGrav şi a fost o provocare a noastră pentru noi înşine. Credem că ce s-a întâmplat acolo, alături de #CeiMaiTariFani, a depăşit toate aşteptările. Până şi pe ale noastre, şi chiar suntem greu de mulțumit. Dar, ca orice oameni normali, am vrut mai mult, am vrut să ducem evenimentul la următorul nivel. Aşa am luat decizia de a continua „Românie, fă gălăgie” sub forma unui festival. Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alături de noi, atât fanii cât şi artiştii, să aibă parte de o experiență deosebită de cea a unui concert obişnuit, începând de la producția pe care o pregătim, până la ce se întâmplă în afara scenei şi la programul evenimentului – încaă de la prima ediție am vrut să invităm nume despre care credem ca au ceva de spus în muzica urbană din România. Şi vom proceda la fel în viitor.” 

Biletele se pot comanda de pe: https://m.iabilet.ro/bilete-b-u-g-mafia-prezinta-romanie-fa-galagie-2019-39969/

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/586675545133098/?ti=as

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu