B-boy Bolo (Bogdan Bolohan) s-a calificat în Marea Finală Românii au Talent!

 

După ce a ieșit pe primul loc la voturile din partea publicului în semifinala 4, b-boy-ul Bogdan Bolohan aka Bolo s-a calificat în Marea Finală Românii au Talent. Cea de a patra semifinală a emisiunii a avut loc în data de 29 mai, iar spectacolul realizat de Bogdan a ridicat atât juriul, cât și întreaga sală în picioare. Finala Românii au Talent se va desfășura mâine, 12 iunie, începând cu ora 20.30 pe canalul PRO TV.

La 27 de ani, Bogdan Bolohan și-a dedicat aproape jumătate din viață lumii dansului. Cu un bagaj de 10 ani de experiență în spate, Bolo iubește arta sub orice formă, fie că e vorba de dans, mișcare scenică și show sau fotografie, film și media. Tradițiile românești, natura și exprimarea prin vizual sunt doar câteva dintre pasiunile pe care Bolo vrea să le transmită mai departe oamenilor, dăruindu-le inspirație, motivație și ambiție. Se spune că o fotografie poate exprima cât 1000 de cuvinte, așa că vă lăsăm să descoperiți personalitatea lui Bogdan „Bolo” Bolohan prin fotografiile, videoclipurile și spectacolele lui pe scenă.

Pentru a fi la curent cu toate activitățile artistului, vă invităm să îl urmăriți pe pagina oficială de Facebook Bogdan Bolohan.

Vă mulțumim din tot sufletul pentru susținere; nu uitați să îl votați pe Bogdan mâine în cadrul Finalei Românii au Talent!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu