Astăzi începe aventura românului DJ UNDOO la Campionatul Mondial de DJ-ing Red Bull Thre3style!

DJ Undoo este pregătit pentru confruntarea cu cei mai buni alți 20 DJ de pe planetă pentru a câștiga titlul de campion mondial Red Bull Thre3style. DJ Undoo a primit un Wild Card, în urmă unui concurs on-line – Lucky Bastid și acum se află la Toronto, pentru săptămâna finalei mondiale Red Bull Thre3style (4-9 Noiembrie). Locuitorii orașului vor fi martori la evenimentul Red Bull în care se întrec cei mai talentați Dj din patru colțuri ale lumii – din Albania până în Argentina, din Jamaica până în Japonia.

Timp de o săptămână, într-o serie de evenimente muzicale de clasă mondială, fiecare DJ va proiecta și executa un mix ce întrunește minim trei genuri muzicale, într-o locație plină de spectatori și jurați, pentru a demonstra calitățile lor tehnice și pentru a încinge atmosfera pe ringul de dans. În competiția finală a Campionatului Mondial din 9 noiembrie, se vor întrece pentru supremația sonică și coroana Red Bull Thre3style 2013, ultimii 5 DJ rămăși în joc, câstigatorii fiecărei seri.

20 dintre finaliști sunt câștigători ai calificărilor locale Red Bull Thre3style, mai puțin românul DJ Undoo. El a primit un Wild Card în urma competiției de voturi online, unde fanii Thre3style au avut puterea de a-și alege favoritul dintr-o lista de 15 mixuri Mixcloud postate pe thre3style.com.

În plus, pentru a face totul și mai palpitant, concurenții vor afla pe ultima sută de metri, ziua în care vor performa, printr-o tragere la sorți în stil NBA, desfășurată în recepția hotelului Thompson, luni, pe 4 noiembrie, la ora 17:00, ora locală. (ora 00:00, ora României).

CONCURENȚI:

Canada – Adam Doubleyou
România – DJ Undoo
Brazilia – Marquinhos Espinosa
Spania – DJ Laese
Bulgaria a€“ DJ Mario
Albania – DJ Vicky
Japonia – DJ Shintaro
Azerbaijan -€“ DJ Twist
Germania – Eskei83
Croația -€“ Oli Dobolli
Chile -€“ DJ Byte
Kosovo -€“ DJ Gamble
Taiwan – Deejay RayRay
Jamaică -€“ DJ Inferno
Ucraina – DJ Shked
Coreea de Sud -€“ DJ Acorn
Elveția – DJ Bazooka
Malaezia -€“ DJ Reeve
Belgia – DJ Madfingaz
UȘĂ – Trentino
Argentina -€“ Lukas Canaves

JURIU ȘI HEADLINERI:

Anul acesta, comisia de „€œjudecători” va fi formată din DJ cu greutate, incluzându-l pe canadianul Skratch Bastid, Grandtheft și Kid Koala precum și muzicienii internaționali – Jazzy Jeff și Jubilee. Ei vor avea îndatorirea de a evalua fiecare interpret în funcție de creativitate/originalitate, selecția pieselor, abilitățile tehnice, prezența scenică și reacția publicului.

Câteva dintre cele mai influente nume din industria DJ, incluzându-l pe A-Trak, Jazzy Jeff, Ali Shaheed Muhammad (A Tribe Called Quest), Kid Koala, Torro Torro și mulți alții, vor susține concerte în Toronto.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu