Ascultă/Cumpără: VladONE – Investigator (EP)

VladONE, membru DevaStationCrew, a lansat mult-așteptatul EP. Acesta face parte din trilogia lansată de brigada DevaStationCrew. După EP-ul lui Lecksick ”literă de minte” și albumul lui Tabac ”Past Forward”, a venit rândul lui VladONE, pe numele său real Vlad Marina, să lanseze EP-ul ”Investigator”.

Materialul conține 8 track-uri, printre care se află și videoclipul piesei ”Noaptea târziu” în colaborare cu Vlad Flueraru și Beck Corlan. Pe lângă acești doi artiști minunați, VladONE a mai avut colaborări cu JNR și Papa Urban, iar pe parte de producție îi regăsim pe Boga, Tabac, Apatic și Rev.

”Am lucrat de la începutul anului, să nu zic zilnic, dar saptamanal cu siguranță. Ascultări, editări, modificări, înregistrări, scrieri. „Investigator” reprezintă cum văd eu ceea ce mă înconjoară și ceea ce nu mă înconjoară. Ascultă și poate vei înțelege, sper să îți găsești cel puțin o piesă pe filmul tău.”, mărturisește VladONE despre EP.

”Investigator” poate fi ascultat și cumpărat direct de pe contul de bandcamp VladONE. De asemenea, poate fi ascultat și pe canalul de Youtube DevaStationCrew. Vă urăm audiție plăcută!

 

Tracklist:

1. VladONE – INTROducere (prod. Boga)

2. VladONE – Investigator (prod. Tabac)

3. VladONE – Zona X feat. Papa Urban (prod. Tabac)

4. VladONE – Suflete Reci (prod. Tabac)

5. VladONE – Monoton feat. JNR (prod. Boga)

6. VladONE – Supraviețuitor?! (prod Apatic)

7. VladOne – Noaptea târziu feat. Vlad Flueraru & Beck Corlan (prod. VF)

8. VladONE – FINALmente (prod. Rev)

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu