Arssură feat. Sanchez x Un Om – Combin (Video)

 

După piesa ”Suflet în sunet” realizată în colaborare cu D-Trone și Alexa, Arssură revine cu un nou proiect original realizat sub egida Crystal Fresh Productions, în colaborare cu Sanchez și Unom.  Piesa a fost produsă de Sanchez și a fost înregistrată în cadrul Selective Studio,  The Watcher realizând mixul și masterul.

Piesa este intitulată ”Combin” și este lansată simultan cu videoclipul acesteia, produs de Adrian IliescuZebra Film , în regia lui Tiberius Arghiropol și în colaborare cu George Mieluș (lumini/D.O.P). Videoclipul piesei a fost filmat în decursul a doar două zile în patru locații diferite, printre care se numără și o locație deosebită și anume Palatul Ghica.

Crystal Fresh Productions este o companie fondată în Londra, cu activități diversificate, având ca activități principale producția muzicală, impresariatul artistic și producția audio-vizuală.

Vă invităm să fiți la curent cu activitatea Crystal Fresh Productions pe pagina de facebook sau pe site-ul oficial și să urmăriți videoclipul mai jos.

Audiție și vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu