Angeles & Morano – 6 AM

AHM Music Production a lansat astăzi, 6 decembrie 2012, noul single „6 AM”. Aceasta piesă aparține lui Angeles în colaborare cu Morano și este prima melodie de pe albumul „Înapoi acasă”, cel de-al doilea album semnat Angeles. De mixaj și masterizare s-a ocupat Maidan, fiind totodată cel care semnează și instrumentalul melodiei. Piesa „6 AM” reflectă viața de stradă așa cum nu a mai fost tratată de câțiva ani încoace. Angeles și Morano s-au inspirat din viața personala dar si din viata de anturaj din care fac parte. „Ura, invidia, foamea de bani sunt doar câteva resurse ce fac piesa să sune atât de bine.” spun băieții.
Melodia se adresează publicului din zona hip-hop-ului românesc, iar în această seară AHM Music Production dă startul pe online.

Angeles, un tânăr talent al R&B-ului românesc, a reușit să se bucure alături de colegii de breaslă de câteva proiecte muzicale destul de reușite, precum piesa „Dragoste nebună”, împreună cu Maximilian, „Am nevoie de răbdare”, alături de Sișu, „Discuții”, în colaborare cu What’s Up, „Tramvai” alături de Nane, dar și multe alte colaborări cu alți artiști consacrați precum, Puya, C-nyk de la Il-Egal, DOC.

Morano, un artist deloc nou în industria hip-hop-ului, s-a bucurat și el de proiecte ce l-a făcut sa continue într-o formă de invidiat. A avut colaborări cu Grasu XXL, Don Baxter, Cabron și mulți alții.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu