Ai la dispoziție ”100 de CAT-uri/LUP-uri”, pe care le poți folosi cum vrei!

Îți aducem în atenție un proiect ce te-ar putea interesa. Dacă ești MC, DJ sau beatmaker, ori ai un prieten în domeniu, citește și vei afla despre ce-i vorba. Am aflat de proiectul ”100 de CAT-uri/LUP-uri” de la InfraSunete și mai jos veți găsi toate informațiile necesare legate de material.

Materialul conține peste 100 de cut-uri din aproximativ 37 de filme produse, în mare parte, în perioada 1950-1980 cu celebre replici din filme ale artiștilor consacrați din filmul românesc precum: Florin Piersic, Marga Barbu, Ion Dichiseanu, Jean Constantin, Draga Olteanu-Matei, Toma Caragiu, Dem Rădulescu etc.

InfraSunete transmite că este ”o adunătură de sunete, ca durata dar și ca subiecte” folosind ori doar simple interjecții, ori chiar fraze întregi.

Loop-urile reprezintă cealaltă parte a materialului în care au fost comasate în jur de 100 de sunete aparținând de 95 de piese din diferite genuri muzicale, având și 4 piese în întregime.

[box_light]Mi-au plăcut mult am zis să le strâng și să le las libere, poate cineva își aruncă un ochi și reușeste să faca ceva mișto cu ele.[/box_light]

InfraSunete anunță că sunetele, strânse pe parcursul a 6 luni, nu sunt procesate și se găsesc în varianta raw, spre a le folosi fiecare după bunul plac, fiind gratuite.

Lista întreagă a artiștilor de la care provin replicile tăiate, cât și mai multe informații legate de loop-uri, dar și de proiect găsiți aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu